2 overnatninger på det 3 Hotel Strandly Skagen inkl. morgenmad og 2 retters menu for* kun 879,-

Tag din bedre halvdel med på lille weekendophold til smukke Skagen og bo på Hotel Strandly der ligger lige ned til vandet. Tilbuddet inkluderer 2 overnatninger på hotellet, en lækker morgenbuffet og 2 retters menu for de dage du opholder dig på Hotel Strandly.

SE TILBUD >>

Sådan ser tilbuddet ud

SE TILBUD >>

Hotellet

Hotel Strandly er et meget eftertragtet hotel for både sin fantastiske beliggenhed, men også for den utrolig gode service, hvilket gør omgivelserne til det perfekte sted for et lille weekendophold. Både strand og havn er kun et par minutters gåtur væk, hvilket gør det nemt at opleve Skagens smukke natur. Kroen hvorpå aftensmaden bliver serveret ligger kun 300 meters gåafstand fra hotellet. Her bliver der serveret lækker god dansk mad med mere end 40 års tradition.

Skagen

Skagen: Her mødes to have og er en af de smukkeste seværdigheder der er i Danmark. Skagen er et sted, hvor der altid er en masser af oplevelser hele året rundt som blandt andet de hvide sandstrande, et pulserende byliv, smukke museer og en helt speciel natur.

Skagens Museum: Museet indholder nogen af de smukkeste værker fra Skagensmalerne som blandt andet P.S. Krøyer, Holger Drachmann og Viggo Johansen. Det er helt klart et besøg værd når du tager til Skagen.

Den tilsandede kirke: Skt. Laurentii kirken er bygget i det 13. århundrede med røde tagsten. I 1795 blev kirken lukket grundet sandflugt og i dag står kun det nordlige tårn op af standen. Kirken er blevet en stor turistattraktion på grund af, hvordan den er blevet begravet under den stor mængde af sand.


Godt at vide

  • Pris: Prisen er per person
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt da der kan blive udsolgt på Hotel Standly Skagen
  • Afrejsedato: Se forskellige datoer via linket
  • Tilbud fundet hos: Risskov bilferie
  • Overnatning: 2 overnatning på Hotel Standly Skagen