Få en overnatning på 3* Hotel President i Calella inkl. morgenbuffet fra kun 290,- per person

Gå direkte til tilbud >

Har du overvejet, at årets solferie skal gå til Costa Brava? Vi har netop fundet et super tilbud på et hotelværelse i Calella, hvor der på hotellet er intet mindre end tre udendørs svømmingpools. Stranden ligger blot 500 meter væk, og hotellet er tæt på offentligt transport.

Sådan ser hotellet ud:

Gå direkte til tilbud >

Om tilbuddet:

Calella er en hyggelig by beliggende en times kørsel fra Barcelona. Byen har en utrolig, afslappende atmosfære, og her kan du komme helt ned i gear. Calella er en familievenlig by, og der er gode muligheder for at besøge de lokale butikker og hyggelige restauranter. Området har flere muligheder for aktiviteteter, såsom golf, vandsport og beachvolleybaner. Gå en tur langs kysten, eller tag på opdagelse i Calellas små gader med de gamle, velbevarede bygninger. Vi har fundet et godt tilbud på hotel til dig, hvor du får meget for pengene.

Ved dette tilbud kommer du til at overnatte på det 3* Hotel President. Hotellet har tre svømmingpools, restaurant og egen bar. Det er i restauranten, at du kan gå ned og nyde morgenbuffeten, som er inkluderet i prisen. Der er gratis WiFi på hotellet, og i fællesområdet er der mulighed for at tage et spil bordtennis eller billard.

Når du skal til og fra lufthavnen, er der regelmæssige afgange til og fra Calella fra henholdsvis Barcelona og Girona Lufthavn.

Godt at vide:

  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billigste tilbud i juli
  • Hotel fundet hos: Skyscanner
  • Overnatning: 3* Hotel President