3 nætters familieferie i tyske Harzen inkl. morgenmad og adgang til wellness fra KUN 1560,- per person

SE HOTELLET >>

Tag familien med ud i den skønne natur og friske luft i Harzen. Her tilbringer I 4 dage med aktiviteter i det fri og en masse kvalitetstid sammen. I bor på Hotel Panoramic, hvor I forkæles med morgenmad og adgang til pool- og wellnessområdet. Nyd årets juleferie i selskab med den tyske natur, hyggelige landsbyer og ikke mindst hinanden!

Sådan ser tilbuddet ud:

SE HOTELLET >>

Om tilbuddet:

Lad familieferien blive brugt på hyggeligt samvær ude i det fri. I tyske Harzen er der masser af vandreruter, cykelstier, udsigtsposter og hyggelige landsbyer, som både store og små i familien kan nyde godt af. Nogle af vandreruterne har endda temaer, som bl.a. heksehistorier og Harzens klostre. I områdets landsbyer, som Goslar og Wernigerode, kan I kigge på de lokale butikker, tilfredstille den søde tand på en af caféerne eller besøge et af de mange museer.

Hotel Panoramic ligger i den lille landsby, Bas Lauterberg, midt i Harzen. På hotellet finder I et stort pool- og wellnessområde, hvor det også er muligt at deltage i vandgymnastik. I restauranten får I serveret morgenmad, og baren er klar til at servere kølige drikkevarer for jer. Når I skal ud og opleve de naturskønne omgivelser, er det muligt at leje cykler på hotellet mod et gebyr.

Godt at vide:

  • Pris: Prisen er per person
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billige datoer fundet i januar 2019
  • Hotel fundet hos: Skyscanner
  • Overnatning: 3 nætter på Hotel Panoramic
  • Ekstra omkostninger: Turistskat på ca. 4,- per person mellem 0 og 17 år per nat og ca. 18,- per person fra 18 år per nat, som betales på hotellet