1 overnatning på 4* Hotel Palacete De Alamos i hjertet af Malaga fra kun 370,- per person

GÅ TIL HOTELLET HER >>

Stilfulde omgivelser, høj komfort og en rolig atmosfære er, hvad du kan forvente at træde ind til på det 4* Hotel Palacete De Alamos i Malaga. Hotellet er det perfekte udgangspunkt for en skøn storbyferie til den spanske kystperle. Du bor nemlig midt i Malagas historiske, gamle bydel, hvorfra der er kort afstand til mange af byens seværdigheder. Hotellet har fået fabelagtige anmeldelser fra dets tidligere gæster.
Sådan ser tilbuddet ud:

GÅ TIL HOTELLET HER >>

Om tilbuddet:

Malaga er en fantastisk storby på den spanske kyst, der tilbyder alle former for oplevelser. Når du bevæger dig udenfor hotellet, er du kun 200 m fra Picasso-museet, som indeholder flere af kunstneren Pablo Picasso oprindelige værker. Hotellet ligger også tæt på fæstningen Alcazaba, der blev opført af mauerne tilbage i det 11. århundrede. Af andre seværdigheder i byen finder du tyrefægterarenaen, den skønne sandstrand, bargaden Plaza Uncibay og et shoppingområde på Pier 1.

Hotel Palacete de Alamos byder dig ind til 4* elegance og komfort i hjertet af Malaga. Hotellet har en restaurant, som både byder på morgenmad, frokost og middag. Hotellets og værelserne er indrettet i rolige farver med masser af områder, hvor du kan slappe af ovenpå en dag fuld af oplevelser. Du bor på et stilfuldt dobbeltværelse med TV, WiFi og eget badeværelse med hårtørrer.

Godt at vide:

  • Pris: Prisen er per person per nat (ved 2 personer på værelset)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billige priser er fundet i februar 2019
  • Hotel fundet hos: Nustay
  • Overnatning: 1 overnatning på 4* Hotel Palacete De Alamos
  • Ekstra omkostninger: Eventuel turistskat, som betales på hotellet