Få 1 overnatning på Severin inkl. morgenmad og e flaske rosé fra kun 399,- per person

Gå direkte til tilbud >

Nyd den danske sommer på hotelophold i Middelfart. I den fynske by kan du tage på spændende bridgewalking på Lillebælt, se kunstværker på CLAY Keramikmuseum Danmark, og gå langs kysten ved Kolding Fjord. Du overnatter på Hotel og Kursuscenter Severin, der ligger tæt på den smukke Lillebæltsbro, der troner majestætisk op i horisonten. Og på hotellet vil du blive modtaget en flaske rosé, og morgenmaden er inkluderet.

Sådan ser tilbuddet ud:

Gå direkte til tilbud >

Om tilbuddet:

Ønsker du at komme på en miniferie, der tager dig væk fra hverdagens stress og jag? Så er opholdet i Middelfart lige sagen! Nyd den idylliske stilhed ved Kolding Fjord, spis på en af byens gode restauranter, eller sving golfkøllen ved Middelfarts Golfklub. Der er masser af ting at give sig til i Middelfart, hvad end du er til museumsoplevelser eller til en aktiv cykltur rundt i den fynsky by eller natur.

På Hotel og Kursuscenter Severin bliver du indkvarteret på et lille dobbeltværelse, der er indrettet i lys og moderne stil. Der er eget badeværelse, TV og gratis WiFi. Og om morgenen kan du glæde dig til morgenmadsbuffeten i hotellets restaurant.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (Ved min. 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, udsalgstilbud
  • Afrejsedato: Billige datoer i juli og august
  • Hotel fundet hos: TravelBird
  • Overnatning: 1 overnatning på Hotel og Kursuscenter Severin
  • Ekstra omkostninger: Bookinggebyr på 49,-