Lej et feriehus med min. 2 overnatninger inkl. el-forbrug og mere fra 1289,- per feriehus

Gå direkte til tilbud >

Besøg stedet hvor de to farvande, Kattegat og Skagerrak, mødes. Her tænker vi selvfølgelig på feriestedet Skagen, der med sin rå natur, charmerende huse og hyggelige stemning lokker ferieglade gæster til sig. Bo i eget feriehus, hvor I kan samle hele familien til en dejlig ferie i det nordjyske.

Sådan ser tilbuddet ud:

Gå direkte til tilbud >

Om tilbuddet:

Vil du have familien med på ferie i det danske? Så lad Skagen være destinationen. Oplev den idylliske danske natur, gå rundt blandt de gule huse, og nyd en dejlig frokost på en af caféerne på havnen. Tæt på Skagen finder du attraktioner som Råbjerg Mile og Grenen. Hvis I vil besøge Grenen, kan I hoppe ombord på Sandormen, som kører turen ud til spidsen, hvor I kan stå med fødderne i de to have, Kattegat og Skagerrak.

I dette tilbud lejer I jeres eget feriehus hos det 4* Hotel og Feriecenter Skagen Strand. Feriecenteret ligger kun 800 meter fra børnevenlig strand og blot 12 km fra Skagen centrum. Når I bestiller feriehuset til denne pris, er el-forbrug, miljøafgift og slutrengøring inkluderet. På Hotel og Feriecenter Skagen Strand finder I faciliteter som indendørs pool i fællesbygningerne, fitnessrum og legeplads. Der er gratis parkering af bilen, og I har mulighed for at medbringe kæledyr. Og så er den nævnte pris for hele feriehuset, så I kan komme superbilligt afsted.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per feriehus
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, begrænsede pladser
  • Afrejsedato: Billigste datoer er fundet i oktober, november og december
  • Rejseselskab: TravelBird
  • Overnatning: 2 nætter i feriehus med plads til 5 eller 7 på Hotel og Feriecenter Skagen Strand. Dette vælger I under bookingsprocessen
  • Ekstra omkostninger: Bookinggebyr på 150,-