Billig miniferie i Grenå: Overnat på Hotel Marina inkl. morgenmad og spa-adgang fra 251,5,- per person

SE SPAHOTEL >>

Tag turen til skønne Djursland, og oplev den hyggelige havneby Grenå. Her vil du overnatte på det stemningsfyldte Hotel Marina, hvor der er mulighed for at hoppe i swimmingpoolen eller at smutte i spaområdet. På hotellet vil du kunne nyde godt af morgenmadsbuffeten, inden dagen står på nye oplevelser. Her kan du helt selv vælge, om du vil bruge dagene på afslapning i det beroligende spaområde, eller om du vil tage ud og se Grenå by og dens fine omkringliggende natur.

Sådan ser tilbuddet ud

SE SPAHOTEL >>

Om tilbuddet

Vær omgivet af flotte bindingsværkshuse, mens du slentrer ned af de hyggelige brostensgader i Grenå. Grenå er en smuk havneby på Djursland, hvor du virkelig kan få følelsen af at være rejst tilbage i tiden. I Grenå er der gode shoppingmuligheder, og har du lyst til at spise frokost på en hyggelig café, så er der masser af muligheder i Grenå. Du kan også tage gåturen langs kysten, hvor du rigtig kan mærke og se det bølgende Kattegat. Og ved kysten ligger Kattegatcenteret, der er et akvarium, hvor du kan se hajer, rokker og meget mere.

På Hotel Marina kan du både nyde den smukke udsigt over Kattegat og roen på dit maritim indrettede værelse. Med i tilbuddet er der en flaske vin klar til dig på værelset, og du har fri mulighed for at benytte dig af flere faciliteter. Bl.a. fri adgang til spa-området, fitnessrum og swimmingpools, som er at finde på hotellets fælles-arealer. Du får desuden halvpension med i prisen, som inkluderer morgenmad og 2-retters middag eller buffet. Og som en ekstra bonus, så tilbyder Hotel Marina 50% rabat på cykelleje, hvis du ønsker at cykle lidt rundt i byen og i nærområdet.

Godt at vide

  • Pris: Pris er per person (ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Tilbuddet er at finde december 2018
  • Hotel fundet hos: Skyscanner
  • Overnatning: 1 overnatning på 3* Hotel Marina