Overnat centralt i Helsinki på det elegante 4* Hotel Lilla Robert fra 836,- per person

Tjek tilbuddet ud >

Sætter du pris på at overnatte i stilfulde omgivelser og få den bedste service? Så skal du vælge Hotel Lilla Roberts næste gang, du tager til Helsinki. Boutiquehotellet er det perfekte valg for dig, som værdsætter på lækkert design, elegant indretning og enestående detaljer samt en super central beliggenhed.

Sådan ser tilbuddet ud:

Tjek tilbuddet ud >

Om tilbuddet:

Kystbyen Helsinki er en alsidig hovedstad, som byder på et livligt byliv, fredelige parker, trendy butikker, historiske seværdigheder og meget mere. Se Sibelius-monumentet, tag forbi den gamle markedshal, slentr en tur på havnen, eller slap af i Esplanadi-parken. En tur til Helsinki er heller ikke komplet, før du har smag de traditionelle retter kalakukko, leipajuusto og kaalilaatikko.

Hos Hotel Lilla Roberts vil du blive forbløffet over den stilfulde art deco-indretning og polerede gulve, så snart du træder ind i lobbyen. Hotellets bistro-restaurant hedder Krog Roba, som serverer lækre retter med inspiration fra det nordiske køkken, og i baren kan du bestille drinks, som er mixet af den prisbelønnede bartender. På hotellet finder du også et fitnessrum og en hyggelige gårdhave. Værelserne er elegant indrettede og har aircondition, wifi og minibar samt et Bluetooth-kompatibelt lydsystem.

Godt at vide:

  • Pris: Prisen er per person (ved min. 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, da værelserne kan blive udsolgt
  • Afrejsedato: Billige priser er fundet i august
  • Hotel fundet hos: Skyscanner
  • Overnatning: 1 overnatning hos 4* Hotel Lilla Roberts