Klassisk overnatning på 4* hotel i Lyon inkl. morgenmad og velkomstgave fra KUN 269,- per person

TJEK TILBUDDET UD >

Tag med til den skjulte franske perle Lyon! Her har vi fundet det perfekte hotel til dig, som gerne vil bo i elegante og moderne omgivelser med en central beliggenhed. På det 4* Hotel Le Roosevelt bor du i Lyons historiske hjerte, og du vil få serveret daglig morgenmad, inden dagens begivenheder begynder. Som en lille ekstra service får du også en velkomstgave per værelse ved indcheckning. Hvad venter du på?

Sådan ser tilbuddet ud:

TJEK TILBUDDET UD >

Om tilbuddet:

Lyon lokker med dens besøgende med et historisk centrum, spændende kultur, grønne parker, hyggelige kanaler, enestående arkitektur og utallige shoppingmuligheder. Og mens du nyder alle Lyons herligheder, har du udsigt til De Franske Alper i horisonten! Smut forbi det arkitektoniske operahus, den smukke plads Terreaux, de mange murmalerier og ikke mindst den særlige type restaurant, Bouchon, som med sikkerhed vil få din mund til at løbe i vand.
Hos klassiske Hotel Le Roosevelt vil du mærke den indbydende atmosfære, så snart du træder ind i lobbyen. Du bor på et Classic-værelse, hvor du hargratis WiFi, telefon, TV med internationale kanaler, aircondition og skrivebord. I hotelrestauranten får du serveret den daglige morgenmad, som har et bredt sortiment af lækkerier.

Godt at vide:

  • Pris: Pris per person per nat (ved 2 personer på værelset)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, da tilbuddet udløber d. 13/8-18
  • Afrejsedato: Billigste datoer er fundet i oktober
  • Hotel fundet hos: Secret Escapes
  • Overnatning: 1 overnatning på Hotel Le Roosevelt
  • Ekstra omkostninger: Eventuel turistskat, som betales på hotellet