Overnat i Paris på 3* Hotel Kyriad Paris Nord Porte De Saint-Ouen fra kun 209,- per person

SE TILBUD >>

Åhh… den billedskønne og charmerende by Paris. Paris har i mange år lokket tusindvis af turister til sig fra hele verden, og idag er byen stadig velbesøgt. Ønsker du at besøge byen med vennerne, din partner eller familien, kan du overnatte på det hyggelige 3* Hotel Kyriad Paris Nord Porte de Saint-Ouen. Hotellet er placeret tæt på både bus og metro, så du nemt kan komme ind til hjertet af Paris.

Sådan ser tilbuddet ud

SE TILBUD >>

Om tilbuddet

Tag med til romantiske Paris! Byen er en helt fantastisk vært for smukke seværdigheder og hyggelige caféer i brostensgaderne. Metrostationen St. Quen ligger kun 500 m fra dit hotel og her kan du tage med en direkte forbindelse til centrum af byen, hvor mange af de større attraktioner befinder sig. Lad romantikken blomstre, tag på tur ind på det verdensberømte kunstmuseum Louvre, eller læg vejen forbi det storslåede Eiffeltårn. Mulighederne i Paris er mange, og der er noget for enhver i denne storby.

Her har du muligheden for at overnatte på det romantiske byhotel Kyriad Paris Nord Porte de Saint-Ouen. Hotellet ligger knap 5 km væk fra centrum, men der er gode muligheder for at tage med offentlig transport. Hotellet har fået gode anmeldelser fra dets tidligere gæster, og der er mulighed for at benytte sig af hotellets egen bar og restaurant. Hotelværelserne er hyggeligt indrettet i lyse farver, og der er fri WiFi på værelserne.

Godt at vide

  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Vi har fundet billige priser i januar måned
  • Hotel fundet hos: Skyscanner
  • Overnatning: 3* Hotel Kyriad Paris Nord Porte de Saint-Ouen
  • Ekstra omkostninger: Nogle hoteller kan opkræve en ekstra opholdsskat ved ankomst