Billigt wellnessophold: 7 nætter på 4* hotel, helpension, fri adgang wellnessområde, behandlinger med mere fra 3149,- per person

SE TILBUD >>

Brug 1 uge med velvære og afslappende dage ved foden af de Euganiske Høje i Italien med dette billige wellnessophold. Abano Terme er en lille kurby, hvor du finder de helt optimale rammer for en ferie, der er helt nede i gear. Og 4* Hotel Grand Torino hjælper dig til at få en uforglemmelig wellness-ferie. På hotellet kan du se frem til en venlig modtagelse med velkomstdrink, fri adgang til spaområdet, inkluderede behandlinger, og så er der helpension på hotellet.

Sådan ser tilbuddet ud:

SE TILBUD >>

Om tilbuddet:

Så er der et tilbud, der både virker som varm ferie og wellness. 4* Hotel Grand Torino inviterer dig på 1 uges ophold i Italien, hvor du kan se frem til et dejligt wellnessområde og afslapning på liggestolene ved den udendørs pool. Hotellet er indrettet med moderne møbler og faciliter, men dens italienske charme er bevaret. I hotellets spaområde kan du se frem til at bruge sauna, tropiske brusere, 4 termiske bade, afslapningsområde, tyrkisk bad og et boblebad med hydromassage. På hotellet bor du på et værelse i elegant møblement og med egen altan. På værelset er der faciliteter som aircondition, TV og eget badeværelse. I dit tilbud er der mange ting inkluderet, og for at gøre det nemmere for dig, har vi her sat et skema op med inkluderede glæder!

Inkluderede glæder!
Måltider Velkomstdrink og helpension.
Fri… WiFi og adgang til spaområde.
Behandlinger 1x mudderbehandling
1x reaktionsmassage
1x lymfedrænende helkropsmassage
Bonus 1 gratis cykeltur og 10% på skønhedsbehandlinger

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (Ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, sidste dag med tilbud!
  • Afrejsedato: Billige datoer fra september til og med november
  • Rejseselskab: TravelBird
  • Overnatning: 7 nætter på 4* Hotel Grand Torino