Romantik og sejltur i Paris fra kun 709,-

20 juni 2018 - 15:01

Få 2 nætter på Hotel Glasgow Monceau, morgenmad og billetter til sejltur på Seinen for 709,- per person

Gå direkte til tilbud >

Lad Paris være vært på din, og din partners, næste romantiske weekend. Gå hånd-i-hånd ned ad Avenue des Champs-Élysées, spis franske macarons på en elegant bistro, eller se de fine udsmykninger på storslående Notre Dame. Med 2 overnatninger inkl. morgenmad Hotel Glasgow Monceau får I god tid til at nyde hovedstaden. Dette er både fra lands og til vands, da der er billetter med i prisen til en sejltur på Seinen.

Sådan ser tilbuddet ud:

Gå direkte til tilbud >

Om tilbuddet:

Den imponerende Triumfbuen, gastronomiske oplevelser på restauranter og specielle franske designbutikker er blot nogle af de oplevelser, der venter dig i Paris. Den parisiske charme kan betage enhver, som slentrer rundt i byens hyggelige gader. Med dette tilbud har I 3 dage til at nyde Paris og hinanden samt at få smagt på nogle af de franske delikatesser.

På Hotel Glasgow Monceau vil I blive indkvarteret i et dobbeltværelse med specialdesignede møbler. På værelset har I eget badeværelse, aircondition, kaffe- og te-faciliteter samt TV. Og ud over 2 overnatninger på designhotellet får I morgenmadsbuffet med i prisen. Men det er ikke alt. I prisen er der inkluderet to billetter til 1 times sejltur på Seinen med selskabet Vedettes de Paris. Her får I Paris at se fra dens smukkeste side med flot arkitektur og stilhed på vandet.

Godt at vide:

  • Pris: Pris angivet per person (Ved min. 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billige priser i juli, august og september
  • Hotel fundet hos: TravelBird
  • Overnatning: 2 nætter på Hotel Glasgow Monceau. Mulighed for tilkøb af flere nætter under bookingsprocessen
  • Ekstra omkostninger: Bookinggebyr på 150,-. Turistskat betales ved ankomst til hotellet