Overnatning på Hotel Fjordgården inkl. morgenmad, 3-retters middag og adgang til spa fra 749,- per person

TJEK TILBUDDET UD >

Hæng den bløde badekåbe på krogen, og lad dig glide ned i de varme, boblende bade i Hotel Fjordgårdens spaområde. Lige nu kan du få en miniferie ved den dejlige Vestkyst, som byder på maksimal afslapning. Du får 1 overnatning, hvor både aftenens 3-retters middag er inkluderet sammen med næste morgens morgenmad. I mellemtiden kan du nyde spaens beroligende bade og varme sauna.

Sådan ser tilbuddet ud:

TJEK TILBUDDET UD >

Om tilbuddet:

I den midterste del af Vestkysten ligger Ringkøbing, som er en af Danmarks ældste købstæder. Du kan stadig fornemme byens historie i den charmerende bymidte, og specielt på torvet er der en helt speciel atmosfære. Tager du kun 25 minutters kørsel væk fra Ringkøbing, kan du besøge Hvide Sande, som er en hyggelig fiskerlandsby. Byen er utrolig populær bland naturelskende turister og campister.

Det 4* Hotel Fjordgården byder varmt velkommen til nogle behagelige dage, hvor du rigtig kan få ladet batterierne op igen. Du kan benytte dig af swimmingpoolen, saunaen og spaområdet. Du kan også få gang i kroppen ved at leje cykler eller motionere i fitnessområdet. Der er en velkomstdrink klar til dig, når du ankommer på hotellet, og om aftenen får du serveret en 3-retters middag. Næste morgen kan du stå frisk og udhvilet op til morgenmaden.

Godt at vide:

  • Pris: Prisen er per person (ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billige priser i august og frem til og med december
  • Hotel fundet hos: TravelBird
  • Overnatning: 1 overnatning på Hotel Fjordgården
  • Ekstra omkostninger: Bookinggebyr på 150,-