Overnatning på Hotel Fjordgården inkl. morgenmad og fri adgang til spa fra 550,5,- per person ved booking i par

SE SPAHOTEL >>

Hæng den bløde badekåbe på krogen, og lad dig glide ned i de varme, boblende bade i Hotel Fjordgårdens spaområde. Lige nu kan du få en miniferie til par ved den dejlige Vestkyst, som byder på maksimal afslapning. Du får 1 overnatning, hvor morgenmaden på hotellet er inkluderet. I mellemtiden kan du nyde spaens beroligende bade og varme sauna, da du har fri adgang til disse faciliteter.

Sådan ser tilbuddet ud

SE SPAHOTEL >>

Om tilbuddet

I den midterste del af Vestkysten ligger Ringkøbing, som er en af Danmarks ældste købstæder. Du kan stadig fornemme byens historie i den charmerende bymidte, og specielt på torvet er der en helt speciel atmosfære. Tager du kun 25 minutters kørsel væk fra Ringkøbing, kan du besøge Hvide Sande, som er en hyggelig fiskerlandsby. Byen er utrolig populær bland naturelskende turister og campister.

Det 4* Hotel Fjordgården byder varmt velkommen til nogle behagelige dage, hvor du rigtig kan få ladet batterierne op igen. Du kan benytte dig af swimmingpoolen, saunaen og spaområdet. Du kan også få gang i kroppen ved at leje cykler eller motionere i fitnessområdet. Der er en velkomstdrink klar til dig, når du ankommer på hotellet, og om aftenen får du serveret en 3-retters middag, hvor romantikken virkelig kan blomstre. Næste morgen kan du stå frisk og udhvilet op til morgenmaden.

Godt at vide

  • Pris: Prisen er per person (ved booking i par)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billige priser i december
  • Hotel fundet hos: Skyscanner
  • Overnatning: 1 overnatning på Hotel Fjordgården