Overnat på 3 Hotel Eliseos i Malaga fra kun 203,- per person

Gå direkte til tilbud >

Den sprudlende storby Malaga byder på et hav af oplevelser. Overnat på Hotel Eliseos med beliggenhed tæt på byens centrum og strandpromenade. Gå på opdagelse ved byens seværdigheder, eller nyd dagen på en af byens lækre strande. Malaga er en af de spanske byer, som du kan besøge igen og igen, da der her er så meget at opleve i byen såvel som i nærområdet.

Sådan ser tilbuddet ud:

Gå direkte til tilbud >

Om tilbuddet:

Tag på gåtur til borgruinen Gibralfaro, spis dig mæt i tapas på en hyggelig café i de små gader, eller nyd en forsfriskende dukkert i Middelhavet. Malaga er en alsidig by, som er til glæde for store som små. Byen har i mange år været en attraktiv destination for danske turister, og tendensen er bestemt ikke faldende. En god ting ved Malaga er, at du forholdsvis billigt kan rejse dertil. Og her har vi fundet et super tilbud på et hotel i denne spanske perle.

Overnat på 3* Hotel Eliseos, der har en super beliggenhed i forhold til strand og centrum. Seværdigheder som Alcazaba, amfiteateret og katedralen ligger alle indenfor gåafstand. Og efter få minutters gang fra dit hotel, står du ved marinaen, hvor der er et hav af restauranter og butikker. På hotellet er der WiFi til benyttelse, og der vil være daglig rengøring på værelset. Det er muligt for en relativ lav pris at tilkøbe morgenmad til opholdet. Hotel Eliseos's tidligere gæster har givet gode anmeldelser af deres ophold.

Godt at vide:

  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Vi har fundet billige overnatninger i november
  • Hotel fundet hos: Skyscanner
  • Overnatning: *3 Hotel Eliseos