Hotel til et billigt weekendophold: 2 nætter på 4* Hotel Don Giovanni Prague fra KUN 369,- per person inkl. morgenmad og velkomstdrink

SE HOTEL >>

Lige nu kan du få 2 overnatninger i den historiske hovedstad Prag for en superbillig pris. Du bor på det 4* Hotel Don Giovanni Prague, som ligger i fredelige omgivelser 4 km fra Prags livlige bymidte. Med i prisen får du morgenmad og velkomstdrink samt en lille velkomstgave. Så start bilen, og kør afsted mod en af Europas smukkeste byer!

Sådan ser tilbuddet ud:

SE HOTEL >>

Om tilbuddet:

Den ældgamle by Prag byder på masser af historiske og kulturelle seværdigheder. Byen har været beboet siden stenalderen og har fået tilnavnet Den Gyldne By for al dens promp og pragt. I de labyrintlignende gader finder du masser af butikker og boder, kirker, porte til hyggelige gårdhaver og torvepladser. Restauranter og barer ligger som perler på snor, og her kan du virkelig få et velsmagende og billigt måltid.

På det smukke 4* Hotel Don Giovanni Prauge er indretningen moderne med faciliteter, der er i top. I hotelrestauranten får du serveret morgenmad, i baren kan du købe en forfriskende drink, og wellnessområdet byder på sauna, dampbad, boblebad og fitnessrum. Fra hotellet er der 4 km ind til byens midte, som nemt nås med metro fra stationen Zelivskeho, som ligger nær hotellet. Skal dankortet bruges, ligger det store indkøbscenter, Atrium Flora, tæt på hotellet.

Godt at vide:

  • Pris: Prisen er per person
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt da de billigste datoer kan blive udsolgt
  • Afrejsedato: De billigste priser er fundet fra oktober 2018 til marts 2019
  • Hotel fundet hos: TravelBird
  • Overnatning: 2 nætter på Hotel Don Giovanni Prague (mulighed for at vælge flere nætter)
  • Ekstra omkostninger: Bookinggebyr på 150,- og tranport til og fra hotellet