Billig skiferie: Få 2 nætter på hotel inkl. spaadgang og morgenmad fra 1120,- per person

SE HOTEL >>

Tag afsted på en billig skiferie til Østrigs herlige pister i det smukke bjerglandskab. Invitér familien med til timevis af sjov på skiområdet, Muttereralmpark-Mutters, sneklædte løjper. Her kan I få 2 overnatninger på Hotel dasMEI, hvor i vil have morgenmad inkluderet. Derudover er der både gratis adgang til shuttlebusser til det nærtliggende skispirtsområde, så ferien er lavet så bekymringsfri som muligt! Og glæd dig lidt ekstra, for der er fri adgang til hotellets wellnessområde!

Sådan ser tilbuddet ud

SE HOTEL >>

Om tilbuddet

Ved den dejlige landsby Mutters venter dig masser af landlig omkranset af de højttronende bjergkroner, der tårner sig op i det frostklædte landskab. Østrig er byder både på sjove timer på løjperne og helt fantastiske naturlandskaber. Mutters er en perfekt destination, hvis du planlægger årets skiferie med familien.

På Hotel dasMEI er der masser at glæde sig over, da hotellet gør alt for at skabe de perfekte rammer for dets gæster. På hotellet er det nemlig muligt at booke sig ind på et 3-personers værelse eller et familieværelse, så der er plads til grupper af alle størrelser. Men uanset hvilket værelse du vælger, så har hver enkelt eget badeværelse, TV, værdiboks og gratis WiFi. Hotel dasMEI har også egen restaurant, hvor du også kan nyde dine inkluderede morgenmåltider. Og som en del af dit ophold, har du fri adgang til spaområdet på hotellet, der bl.a. har dampbade, sauna og infrarød kabine.


Godt at vide

  • Pris: Pris er per person (ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billige datoer i januar 2019
  • Hotel fundet hos: Skyscanner
  • Overnatning: 2 nætter på Hotel dasMEI