2 nætter på 4* hotel med adgang til spa, morgenbuffet og steak-middag på 2. dagen fra blot 893,- per person

Gå direkte til tilbud >

Trænger du til at komme helt ned i gear efter nogle hårde uger på jobbet? Tag til storbyen Berlin, og nyd godt af 3500 kvadratmeter spaområde på det 4* Centrovital Hotel Berlin. Her kan du slappe af i diverse varmtvandsbassiner eller nyde en af hotellets lækre wellnessbehandlinger. Med dette super tilbud får du masser af afslapning for pengene, så det er nu, at du skal slå til!

Sådan ser tilbuddet ud:

Gå direkte til tilbud >

Om tilbuddet:

Vil du overraske din partner med en tur på wellnesshotel? Eller hvad med en afslappende ferie sammen med vennerne til Berlin? Lige nu kan du overnatte på det fantastiske 4* Centrovital Hotel Berlin, hvor der er et stort spaområde. Spis dig mæt i hotellets morgenbuffet, og tag dagen i et helt afslappet tempo. Du kan også benytte dig af fitnesscenteret eller hoppe ind i en af hotellets 6 saunaer - det er helt op til dig, hvad opholdet skal bruges på.

Har du lyst til at opleve lidt af Berlin, kan du også tage ind i centrum og se nogle af seværdighederne. Der er også mulighed for at nyde byen oppe fra hotellets tagterrasse med tilhørende bar, hvor du får en panoramaudsigt uden lige. På værelset er der kaffe- og tefaciliteter, og du kan gratis benytte dig af SKY Cinema-kanalerne på fjernsynet.

Godt at vide:

  • Bestillingsdato: Tilbuddet gælder til og med d. 21/5-18
  • Afrejsedato: Tilbuddet er gældende i perioden den 30/4-18 til den 31/12-19
  • Du booker hos: Take Offer
  • Transport: Du skal selv stå for transport til Berlin
  • Spa- og Wellness: Der er fri adgang til hotellets SPA og Sport-område hver dag
  • Måltider: Der er morgenbuffet inkluderet, og på 2. dagen vil der være steak-middag med 0,2 L vin til
  • Overnatning: Du får to nætter på 4* Centrovital Hotel Berlin
  • Andre goder: Gratis WiFi, 1 flaske mineralvand hver dag på værelset, voucher på 5 € til spaområdet samt badekåber og tøfler, som du kan benytte under opholdet
  • Ekstra omkostninger: Der skal betales en obligatorisk byskat direkte til hotellet ved afrejse. Ønsker du at være på hotellet i forbindelse med jul og nytår skal det betales et ekstratillæg på 50 € per værelse. Der er mulighed for at tilkøbe flere overnatninger