Overnat på 3* Hotel Beau Sejour & SPA fra 302,- per person

Gå direkte til tilbud >

Planlæg årets ferie til feriebyen Cannes ved Den Franske Riviera. Bo på det centrale 3* Hotel Beau Sejour & SPA, der byder på udendørs pool og haveområde med terasse, hvor man kan nyde dagens solrige timer. Fra hotellet er der blot 2 min. gang til den gamle bydel, og du bor i gåafstand til både sandstrand og havnen. Og så er der morgenmadsbuffet med i prisen.

Sådan ser tilbuddet ud:

Gå direkte til tilbud >

Om tilbuddet:

Går du og overvejer at tage på ferie i Cannes? Så har vi fundet hotellet for dig. På 3* Hotel Beau Sejour & SPA overnatter du på et Comfort-dobbeltværelse, hvor du vil have fri WiFi og eget badeværelse. Om morgenen kan du nyde godt af morgenmadsbuffeten, der serveres i hotellets restaurant. På hotellet er der poolområde og en fin have, motionscenter og spa med boblebad samt mere.

Mange af Cannes attraktioner og gode strande ligger i gåafstand fra dit hotel. Du bor tæt på den gamle bydel, hvor der er mange gode caféer og restauranter. Havnen med de dyre lystyachts og fine palmer ligger 9 min gang fra hotellet. Cannes er især kendt for dens fine strande, den årlige filmfestival og sit livlige natteliv.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (Ved min. 2 personer på et værelse)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Vi har fundet billige datoer i august
  • Hotel fundet hos: Skyscanner
  • Overnatning: 1 nat på 3* Hotel Beau Sejour & SPA
  • Ekstra omkostninger: Turistskat ved ankomst på hotellet