Overnat på det 4* Hotel Beau Rivage inkl. morgenmad i Nice langs Den Franske Riviera fra 295,- per person

GÅ DIREKTE TIL TILBUD >>

Nyd nogle herlige dage langs Den Franske Riviera i Nice. Her ligger det hyggelige 4* Hotel Beau Rivage med en skøn beliggenhed i den alsidige by. I Nice kan du både få en historisk oplevelse, se kulturelle seværdigheder og nyde en af Middelhavets skønne sandstrande. Og med en overnatning på dette moderne hotel har du morgenmaden inkluderet.

Sådan ser hotellet ud:

GÅ DIREKTE TIL TILBUD >>

Om tilbuddet:

Træd ind gennem dørene til det 4* Hotel Beau Rivage, bliv vist til dit moderne indrettede værelse, og modtag en forfriskende velkomstcocktail i hotellets bar. Udforsk den gamle bydel, hvor historiske bygninger og de hyggelige caféer giver kvarteret en helt unik charme. Nice er også kendt for den fine strandpromenade, der helt sikkert er et besøg værd. Vil du gerne se luksuriøse både og yachts? Så tag til Nice havn, og se de mange lystbåde og store yachts, der får byen til at ose af luksuriøsitet og ekstravagance.

Hotel Beau Rivage blev bygget i 1860, og kendte kunstnere som Matisse, Nietzsche og Fitzgerald har regelmæssigt boet på hotellet. Hotellet blev totalrenoveret i år 2000, og er i dag fyldt med nydelige lokaler, der er moderne indrettet. Du kommer til at sove på et af hotellets superior-værelser, der er 18-25 kvm. Her har du WiFi, aircondition, TV og eget badeværelse med toiletartikler. Værelset er til 2 personer, men der er plads til at have et barn med. Desuden er morgenmaden inkluderet i dit ophold, som kan nydes i hotellets restaurant. Hotellet ligger blot 10 min. gang fra blomstermarkedet Cours Selaya og kun 250 meter fra nærmeste metrostation.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, da det er et tilbud
  • Afrejsedato: Billige datoer i december
  • Hotel fundet hos: Secret Escapes
  • Overnatning: 1 nat på 4* Hotel Beau Rivage