Pak bilen, og kør til Hotel Bazzanega for 3 nætter inkl. halvpension fra kun 939,- per person

Gå direkte til tilbud >

Drømmer du om italiensk idyl og ferie? Så pak bilen, for nu kan du komme billigt afsted til Italien. Bo ved den fantastiske Gardasø, hvor dit 3* hotel vil forkæle dig med halvpension. Ved Gardasøen er der plads til både aktiviteter i naturskønne omgivelser samt afslapning og leg ved den dejlige sø.

Sådan ser tilbuddet ud:

Gå direkte til tilbud >

Om tilbuddet:

Bo blandt vinmarker og plantager, se de imponerende bjerge, der står omkring Gardasøen, og nyd den afslappende stemning. Alt dette er blot noget af det, som du kan opleve ved at tage på ferie ved Gardasøen. Gardasøen er omgivet af billedskøn natur, og tæt på søen ligger byen Verona. Byen er interessant at besøge med dens historiske seværdigheder, udvalg af butikker og romantiske stemning. Og ønsker du at blive ved Gardasøen, så er der rig mulighed for aktiviteter som vandring, cykling eller vandsport.

Med dette tilbud kan du enten pakke bilen og køre afsted, flyve til en nærtliggende lufthavn eller hoppe ombord på bussen. Ved Gardasøen venter der dig 3 overnatninger på Hotel Bazzanega, som står klar til at byde dig velkommen. Her vil du få et værelse med egen altan, badeværelse, aircondition og TV. På hotellet vil du kunne nyde godt af halvpension, som også inkluderer husets vine, vand og sodavand til aftensmaden. Hotel Bazzanega tilbyder fri WiFi, fri brug af fitnessrum, udendørs swimmingpool, tennisbaner og bordtennis. Og på hotellet vil du have mulighed for at gå i baren og hente kølige drikkevarer.

Godt at vide:

  • Pris: Prisen er per person
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Vi har fundet de billigste datoer i september
  • Rejseselskab: TravelBird
  • Transport: Er ikke inkluderet
  • Overnatning: 3 nætter på 3* Hotel Bazzanega. Der er mulighed for at tilkøbe flere overnatninger gennem bookingsprocessen
  • Ekstra omkostninger: Bookinggebyr på 150,-. Turistskat på ca. 8,- per person per nat betales ved ankomst til hotellet