BILLIG SKIFERIE: Få 3 nætter på Hotel Bärgsunnu inkl. halvpension under opholdet fra 2409,- per person! Og så er der også 2-dages liftkort inkluderet

SE SKIFERIE >>

Sus ned af af de schweiziske alper, mens den fine sne flyver op omkring dine ski, når du kommer i slalom ned af de lange pister. Schweiz er et sikkert hit for dig, der gerne vil have timevis af sjov på snerige pister, og skisportstedet Saas-Fee er ingen undtagelse! Rejs billigt afsted i juleferien og januar, og spar 18% på dit ophold. Med i prisen får du 3 overnatninger på Hotel Bärgsunnu, hvor du vil have halvpension inkluderet. Du skal heller ikke bekymre dig om liftkort, da du får 2-dages liftkort til skiområdet Sass-Fee med i prisen. Og ønsker du at forlænge skiferien? Så kan du sagtens gøre dette i bookingsprocessen.

Sådan ser din rejse ud:

SE SKIFERIE >>

Om tilbuddet:

Spar lige nu hele 18% på skiferien i Schweiz! Transporten skal du selv sørge for, men til gengæld bliver du indkvarteret på et hyggeligt hotel beliggende i Saas Grund. Fra dit hotel er der kun 200 meter til købmand og 50 meter til gratis shuttlebusser, der tager dig med til skisportsområdet Sass-Fee. Glæd dig allerede til timers sjov i de schweiziske alper. Og netop ved dette skiportsområde er der både plads til nybegyndere og de mere øvede!

På Hotel Bärgsunnu bor du på et værelse, hvor du vil have det mest nødvendige. Værelset er med eget badeværelse, TV, terrasse/altan og værdiboks. Og hver dag kan du både begynde dit måltid og ende det på hotellet, da du har halvpension inkluderet i prisen. Så kan du få dig spist godt mæt inden en hel dag ude på pisterne starter, og slutte dagen godt af med et solidt aftensmåltid, når energien er godt brugt efter en hel dag på ski.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billige datoer i december 2018 og januar 2019
  • Rejseselskab: TravelBird
  • Overnatning: 3 nætter på Hotel Bärgsunnu
  • Ekstra omkostninger: Bookinggebyr på 150,-