Tag på 4* wellnessophold i 2 nætter med morgenmad og middag samt spaadgang fra kun 759,- per person

Tjek tilbuddet ud >

Trænger kroppen til at blive forkælet med dampende bade og den afstressende virkning fra saunaens varme? Så har vi fundet det perfekte wellnesstilbud til dig! Du bor på det 4* Hotel an der Therme Bad Orb nær Frankfurt, hvor fri afbenyttelse af spaområdet Toskana Therme vil hjælpe dig med at genvinde energien. Desuden får du morgenmad og middag med i prisen. Tag en du holder af under armen, og kør afsted til ren velvære!

Sådan ser tilbuddet ud:

Tjek tilbuddet ud >

Om tilbuddet:

Er der noget bedre end at mærke badekåben svøbe sig om dig og slappe af til den beroligende atmosfære, som findes i et spaområde? I spaområdet, Toskana Therme, kan du nyde godt af det i alt 1000 m² store badeområde og afslapningsrummet, hvor der er en enestående udsigt til det grønne bjerglandskab. I saunaområdet kan du benytte dig af saltgrotten, dampbadet og flere forskellige saunaer.

Direkte forbundet med Toskana Therme finder du det 4* Hotel an der Therme Bad Orb, som også er din indkvartering. På hotellet får du serveret morgenmad, og om aftenen kan du nyde en veltilberedt middag serveret af restauranten Kurpark. Hvis kroppen har brug for at røre sig lidt under opholdet, skal du kun bevæge dig udenfor hotellet for at kunne vandre ud i de idylliske naturomgivelser.

Godt at vide:

  • Pris: Prisen er person
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, da datoerne kan blive udsolgt
  • Afrejsedato: Juni, juli eller august
  • Hotel fundet hos: TravelBird
  • Overnatning: 2 nætter på Hotel an der Therme Bad Orb
  • Ekstra omkostninger: Bookinggebyr på 150,-, turistskat på ca. 19,- per person per nat, parkering ved hotellet på ca. 115,- per dag samt drikkevarer under middagen. Alle ekstra omkostninger betales på hotellet