Bo på 4* hotel med gode anmeldelser i skønne Barcelona fra KUN 334,- per person

SE HOTEL HER >>

Elsker du gåture, hvor du bliver betaget af den fantastiske arkitektur, spændende seværdigheder og den hyggelige stemning? I storbyen Barcelona kan du overnatte på Hotel Alimara, hvor du kan opleve alt dette, så snart du træder udenfor døren. Hotellet har fået gode anmeldelser af dets tidligere gæster, og er det perfekte udgangspunkt for din storbyferie i Barcelona.

Sådan ser tilbuddet ud:

SE HOTEL HER >>

Om tilbuddet:

Barcelona er én af Spaniens skønneste storbyer. Med sine mange kulturskatte, gode muligheder for shopping og bystrand fortryller den alle sine besøgende. Hvis du tager på weekendophold til Barcelona, eller besøger byen på en miniferie, er det svært at få set hele byen. Nogle af de mest populære attraktioner er La Sagrada Familia, Park Güell og La Rambla. Du kan også let bruge timevis på bare at gå rundt i de hyggelige, brostensbelagte gader.
Hos 4* Hotel Alimara er der fokus på moderne indretning, funktionelle faciliteter og god service. Tidligere gæster har givet hotellet fabelagtige anmeldelser ud fra personalet, beliggenheden og komforten. Du kan nyde både morgen- og aftensmad i hotellets restaurant, og du kan benytte dig af fitnessrummet samt gårdhaven.

Godt at vide:

  • Pris: Prisen er per person (ved min. 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, da værelserne kan blive udsolgt
  • Afrejsedato: Billige priser er fundet i september
  • Hotel fundet hos: Skyscanner
  • Overnatning: 1 overnatning på Hotel Alimara
  • Ekstra omkostninger: Morgenmad er ikke inkluderet