2 dage på hotel i Frankrig med morgenmad, en 4-retters menu og champagnesmagning fra kun 559,- per person

TJEK TILBUDDET UD >>

Er der noget mere romantisk end at skåle i et glas bobler med udsigten til det franske landskab? Det kan du få rig mulighed for med dette tilbud! For en superbillig pris får du 1 overnatning på Hostellerie de la Chaumière med morgenmad og en 4-retters menu om aftenen, som serveres i hotellets restaurant. Desuden inviteres du til champagnesmagning i en vinkælder, hvor du vil smage på de lokale bobler.

Sådan ser tilbuddet ud:

TJEK TILBUDDET UD >>

Om tilbuddet:

Du kommer til at bo i byen Arsonval i den nordvestlige del af Frankrig. Hotellet, som du skal bo på, ligger på Champagneruten og er ombygget fra en gammel stengård. Stedet har en hyggelig og romantisk atmosfære, og fra terrassen kan du mærke roen brede sig, når du ser solen gå ned over det franske landskab. I hotellets egen gourmetrestaurant får du serveret en 4-retters aftenmenu.

Champagneruten byder på frodige vinmarker, stolte vingårde og masser af landlig idyl. Besøger du de mange vingårde, vil du helt sikkert komme til at smage på de herlige bobler, og kører du til Lac D'Orient, kan du holde picnic med den skønneste panoramaudsigt.

Godt at vide:

  • Pris: Prisen er per person
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, da der kan blive udsolgt på specifikke datoer
  • Afrejsedato: Prisen er den samme, ligegyldigt hvornår du vil rejse
  • Hotel fundet hos: TravelBird
  • Overnatning: 1 overnatning på Hostellerie de la Chaumière
  • Ekstra omkostninger: Bookinggebyr på 150,-