Billigt hotel i Barcelona: Betal lige nu priser fra 183,- per nat per person for overnatning på centralbeliggende Hostal Boquería i Barcelona

SE HOTEL >>

Tag på et dejligt weekendophold i Barcelona, og her har vi fundet er superbilligt hotel i den spanske by, der er beliggende på den berømte La Rambla i hjertet af Barcelona! Tager du afsted i november, skal du ikke bekymre dig om at byen er gået i hi, for byen er med dets temperaturer fra 8-17 grader, og byen er fyldt med mange attraktioner og lunt vejr. Fejr bl.a. i novmber Castanyada (kastanjefest) eller El Día de Todos los Santos (Allehelgen) med den spanske befolkning. November og december er også helt perfekte til at besøge La Sagrada Familia, der i sommermånederne er helt overbooket, da besøgende fra nær og fjern kommer for at se den helt unikke kirke, der tårner op inde i Barcelonas bybillede. Og hvis du overnatter på Hostal Boquería, er du sikret en billig overnatning i Barcelona.

Sådan ser hotellet ud:

SE HOTEL >>

Om tilbuddet:

Selvom vinteren er på vej, så mærkes dette ikke på Barcelona. Byen er nemlig stadig at finde med masser af boder, spændende festdage og lune temperaturer. Dog har det sin fordel at tage afsted i efteråret og vinteren. For byen er nemlig mindre fyldt med turister og priserne falder på overnatninger, så du nemmere kan få fingrene i et billigt hotel i Barcelona. Og her får du mulighed for at bo på den berømte gade, La Rambla, på et hotel, der har fået gode anmeldelser af dets tidligere gæster (7.7).
På Hostal Boquería er du sikret et hotel, der ligger helt centralt i Barcelonas hjerte, og her bor du sandhed ved en af byens pulserende årer, da La Rambla ligger lige udenfor din fordør. På hotellet får du et fint, lyst indrettet værelse, hvor du vil have eget badeværelse. Udover dette vil du have gratis WiFi og TV på værelset, og på hotellet er der døgnåben reception.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Priserne er fundet i november
  • Hotel fundet hos: Nustay.dk
  • Overnatning: 1 nat på Hostal Boquería