VANVITTIG BILLIGT! Tilbring 1 hel uge med familien i sommerhus med plads til 6 personer fra KUN 1475,-

GÅ DIREKTE TIL TILBUD >>

Nyd solopgangen fra Limfjordens smukke kystlinjer, og mærk den friske brise fra fjorden. Blot en kort tur fra dit sommerhus i Flovtrup, og så er du ved Limfjorden. Tag en hel uge i august, hvor tiden kan gå med sol og vandpjaskeri ved stranden, gåture i det jyske naturlandskab eller en dagstur til den hyggelige ø Fur. I det hyggelige sommerhus er der plads til 6 personer, så du kan tage familien med på dansk ferie.

Sådan ser tilbuddet ud:

GÅ DIREKTE TIL TILBUD >>

Om tilbuddet:

Nyd dagene ved stranden, kom til ølsmagning på Fur, tag på cykeltur til fiskerbyen Glyngøre, eller shop løs inde i Skive by. Der er mange muligheder fra sommerhuset i Flovstrup, og her er der både oplevelser for store og små. Vil I gerne i feriepark? Så kør turen til Mors, og oplev den smukke og sjove forlystelsespark Jesperhus Blomsterpark.

Holiday home Eskovvej D- 1064 er et hyggeligt lille sommerhus på 66 kvm. Sommerhuset har 3 soveværelser med plads til 2 personer per værelse. Sommerhuset har egen stue, badeværelse, køkken og vaskemaskine. Sommerhuset er bygget i hyggelig stil, og omkring er der en dejlig have, med plads til boldspil og leg.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er for sommerhuset i en uge (Plads til 6 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, begrænsede ledige datoer
  • Afrejsedato: Prisen er for perioden 31/8-18 til og med 7/9-18
  • Hotel fundet hos: Skyscanner
  • Overnatning: 7 nætter i Holiday home Eskovvej D- 1064