Lækkert hotel i Toscana inkl. morgenmad, rabat på spabehandlinger og velkomstdrink fra 242,- per person

Tjek tilbuddet ud >

Hvad med et afslappende ophold i charmerende Toscana? Lige nu kan du nyde den italienske sol, de varme kilder og beroligende spabehandlinger til en superbillig pris! På Grand Hotel Croce di Malta får du et moderne, men autentisk ophold, hvor du får serveret daglig morgenmad og får 20% rabat på stedet wellnessbehandlinger. Og når du ankommer til hotellet, bydes du velkommen med en drink og gæstfrihed.

Sådan ser tilbuddet ud:

Tjek tilbuddet ud >

Om tilbuddet:

Toscana er kendt for at være en af Italiens mest charmerende regioner, hvor der er naturskønne landskaber, idylliske vingårde og frugtplantager så langt øjet rækker. Men der er også masser af muligheder for afslapning og ren nydelse såsom i kurbyen Montecatini Terme. Her findes der varme kilder, som er blandt de bedste i Europa og har været kendt siden romertiden.

Det eksklusive 4* Grand Hotel Croce di Malta byder dig ind til autentiske rammer for dit ophold i Italien, hvor den italienske charme er bevaret. På hotellet finder du også et lækkert poolområde med solterrasse, to pools med hydromassage, hvoraf den ene er indenfor, og liggestole. Under dit ophold kan du benytte dig af wellnessområdet, hvor der er tyrkisk bad, sauna og forskellige spabehandlinger. Du bor på et dobbeltværelse, som er individuelt indrettet og oser af moderne luksus og antik charme. Værelset har et fladskærms-TV og eget badeværelse, hvor der hænger en blød badekåbe, som du kan låne under opholdet.

Godt at vide:

  • Pris: Prisen er per person (ved min. 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, da tilbuddet udløber d. 28/7-18
  • Afrejsedato: Billigste priser er fundet i juli, oktober og november
  • Hotel fundet hos: Secret Escapes
  • Overnatning: 1 overnatning på Grand Hotel Croce di Malta
  • Ekstra omkostninger: Eventuel turistskat, som betales direkte på hotellet