2 nætter på 5* luksushotel med spa, morgenmad og 2x 3-retters middag fra 1799,- per person

SE MERE HER >>

Kør afsted mod den nordtyske charme, 5* luksushotel og masser af lækker wellness. Du overnatter på det specielle Genießer Hotel Altes Gymnasium, som ligger midt i den slesvig-holstenske kystby, Husum, hvorfra der er kun 3 km til stranden. Med i tilbuddet får du morgenbuffet hver morgen, 2x 3-retters aftensmenu og adgang til hotellets skønne wellnessafdeling.

Sådan ser tilbuddet ud:

SE MERE HER >>

Om tilbuddet:

Det 5* Genießer Hotel Altes Gymnasium ligger i den idylliske havneby Husum i Slesvig-Holsten. Hotellet, der tidligere var et preussisk gymnasium, er bygget tilbage i 1867 og er blevet opført i gotisk stil. Her er der masser af plads til afslapning, specielt i hotellets 1800 m² store wellnessområde. Du kan bl.a. nyde den indendørs swimmingpool, saunaen, dampbadet, diverse spabehandlinger og fitnessfaciliteter. I hotellets restaurant, der tilbyder retter fra det regionale og internationale køkken, får du serveret morgenmad og 3-retters middage.

Når du skal ud og udforske området, kan du bl.a. lægge vejen forbi søfartsmuseet Schiffahrtsmuseum, forfatteren Theodor Storms hus og den hyggelige landsby Frederiksstad, hvor du kan tage på en hyggelig kanalrundfart. Desuden ligger Husum også ud til den tyske del af Vadehavet, som er et helt fantastisk syn året rundt.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billige datoer fundet i december
  • Hotel fundet hos: Risskov Bilferie
  • Overnatning: 2 nætter på Genießer Hotel Altes Gymnasium
  • Ekstra omkostninger: Transport til og fra hotellet