Billig overnatning i København! Du får 1 nat på Generator Hostel tæt på Kongens Have fra 142,- per person

SE HOTEL >>

Tag på en hyggelig miniferie til København, og se det flotpyntede Tivoli. Bliv betaget af de tusinde, funklende lys i Tivoli, der er pyntet op til juletiden med masser af gran og julepynt! I Tivoli kan du få en dag fyldt med julehygge og en tur i de sjove forlystelser, der rigtig kan sætte gang i lattermusklerne. Tivoli er selvfølgelig blot en af de attraktioner, du kan besøge i storslåede København. Vi har fundet en billig overnatning til dig på Generator Hostel, der har en central beliggenhed i København - tæt på Kongens Have og Indre By.

Sådan ser tilbuddet ud:

SE HOTEL >>

Om tilbuddet:

Kombinér en dag i København med sightseeing og juleshopping på Strøget. Fra Generator Hostel har du en super beliggenhed i København til at gå rundt, og få set flere af byens fine seværdigheder og spændende attraktioner. Og så kan du altid ende dagen inde i julepyntede Tivoli, der rigtig forstår at fejre denne hyggelige begivenhed.
På Generator hostel bliver du logeret på et værelse med dobbeltværelse, så dig og din partner ikke skal dele værelse med andre. Generator Hostels tidligere gæster har givet hotellet gode anmeldelser (8,0), blandt andet for hotellets rene omgivelser og moderne indretning. Så tøv ikke med at booke overnatning på dette billige hotel i København!

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Billige datoer i november 2018
  • Hotel fundet hos: Nustay
  • Overnatning: 1 nat på Generator Hostel