Juleferie i Sydtyrol fra KUN 1079,- , inkl. halvpension og rabatter til aktiviteter i området.

SE TILBUD >>

Tag afsted på juleferie med familien til de sydlige Tyrol i Italien og bo på det smukke alpehotel Gasthof Zum Löwen-Post. Her får du opleve de sneklædte alper i Trentino med kort afstand fra områdets hyggelige julemarkeder. Opholdet i smukke omgivelser kommer med halvpension og gæstekort, der giver dig fede rabatter til områdets aktiviteter.

Sådan ser dit tilbud ud:

SE TILBUD >>

Hotellet

Opholdet i Sydtyrol kommer til at være på Gasthof Zum Löwen-Post, hvor du får halvpension der inkluderer vin til aftensmaden. Ud over det modtager du også en gratis flaske vin ved ankomsten, som du har mulighed for at nyde i de hvide omgivelser. For at kunne opleve de hyggelige seværdigheder, området har at byde på, uden at skulle betale en masser, modtager du også et gæstekort, der giver dig rabatter til aktiviteter i området.

Trentino

Sydtyrol ligger på grænsen mellem Tyskland og Italien, og byen bærer derfor præg af begge kulturer. Området ligger i de italienske Dolomitter, der er en attraktiv destination i vinterperioden, hvor man kan stå på ski, kælke, snowboarde eller bare komme på nogen vandreture oppe på de fredfyldte bjergtoppe. Regionen består selvfølgelig ikke kun af vintersport, men har også en masser af hyggelige byer, der er værd et besøg. Her er blandt andet historiske monumenter fra 1. Verdenskrig, hyggelige julemarkeder og spændende gourmetrestauranter.

Julemarkeder

Området er kendt for at være en top destination for rigtigt at komme i julestemning. Der er ikke kun et julemarked med hele to, der er værd at se. De to julemarkeder ligger henholdsvis i Bolzano og Trento. Bolzanos julemarked varer helt fra d. 22 november til d. 6 januar og er et kæmpe marked med over 80 stader, fuldt med mad og andre dekorationer til julen. Det andet markedet ligger i Trento og starter d. 24 november og varer helt til d. 6 januar. Julemarkedet i Trento, "Città del Natale" - "Jule-byen," er er en af de mest kendte julemarkeder i Italien, hvilket gør byen et helt optimalt sted at besøg, hvis du gerne vil i julestemning.


Godt at vide

  • Pris: Pris er per person (ved min. 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billige datoer fundet i december
  • Du booker hos: TravelBird
  • Overnatning: 3 overnatninger på Gasthof Zum Löwen-Post
  • Transport: Ikke inkluderet
  • Ekstra omkostninger: Bookinggebyr på 150,-