7 nætter på skihotel i Østrig inkl. morgenmad, liftkort, skibusser i Zillertal og mere fra 3199,- per person

SE TILBUD >>

Er du allerede begyndt at glæde dig til sneens knitren, når du slår slalom ned af de sneklædte pister? Så vær en af de første til at få fingrene i et godt skitilbud! Allerede nu kan du booke turen til de østrigske alper, hvor du bor på hotellet Gästehaus Wiesengrund, som ligger i det populære skiområde Zillertal. På hotellet får du både morgenmad, fri afbenyttelse af den infrarøde kabine og fitnessfaciliteter samt skiopbevaring. Med i prisen er der også liftkort og brug af skibusser. Og så kan du og hele familien holde julen i sne-rige omgivelser!

Sådan ser tilbuddet ud:

SE TILBUD >>

Om tilbuddet:

At suse ned ad pisterne er bare en helt speciel følelse! Og ligegyldigt hvor hurtig eller erfaren du er, så har skiområdet Zillertal i Østrig noget for dig! Det populære område har mere end 500 km pister, hvor du både finder pister til alpinski, snowboards og slalom. Der er gode muligheder for at tage et hvil på pisterne, da der er mange alpehytter, som både serverer mad og drikkelse. Tag familien eller vennerne med, for her er der noget for alle!

På Gästehaus Wiesengrund bor du 100 m fra skibussen, som dagligt tager dig med til skiområdets sneklædte pister. Det hyggelige hotel serverer morgenmad for dig hver morgen, så du er klar til en dag fyldt med fart. Efter en dag på pisterne kan du få udstyret og skistøvlerne tørret i hotellets skiopbevaring. Og skal kroppen varmes igennem, så kan du benytte dig af den infrarøde kabine.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (ved min. 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billigste datoer er fundet i marts 2019
  • Rejseselskab: TravelBird
  • Overnatning: 7 nætter på Gästehaus Wiesengrund
  • Transport: Transport er ikke inkluderet
  • Ekstra omkostninger: Bookinggebyr på 150,-