Oplev den danske sommer i Skagen på Foldens Hotel inkl. morgenmad fra 598,- per person

Tjek tilbuddet ud >

Nyd den danske sommer og det gode vejr i Skagen! Du overnatter på Foldens Hotel, som ligger midt i Skagens hyggelige gader. Herfra er der kun 10 minutter til stranden, og restauranter og butikker er lige udenfor døren. Glæd dig til at nyde Danmarks nordligste by og alle de omkringliggende seværdigheder og attraktioner!

Sådan ser tilbuddet ud:

Tjek tilbuddet ud >

Om tilbuddet:

Sommeren er bestemt der, hvor Skagen er allerbedst. Der er liv i gaderne, summen på havnen og gang i butikkerne. Skagen gemmer på en helt speciel stemning, som kan overvinde enhver til det nordjyske. Mange af restauranterne, som du finder i Skagen, serverer bl.a. dagens fangst af friskfanget fisk og skaldyr og ikke mindst de lokalbryggede øl fra Skagen Bryghus. Selvom byen ikke er stor, så er der masser at se under en gåtur rundt i byen.

Hos Foldens Hotel bliver du modtaget af en hjertevarm og hjemlig atmosfære. Hotellet har egen restaurant, hvor der serveres traditionelle danske retter, og bor du på hotellet, får du rabat på lækkerierne. I samme bygning som hotellet finder du også spillestedet Viseværtshuset, hvor der om sommeren er livemusik i weekenden. Du indlogeres på et hyggeligt dobbeltværelse med faciliteter som TV og eget badeværelse.

Godt at vide:

  • Pris: Prisen er per person (ved min. 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, før der bliver udsolgt
  • Afrejsedato: Billige priser fundet i august
  • Hotel fundet hos: Skyscanner
  • Overnatning: 1 overnatning på Foldens Hotel