Overnat på det centralt beliggende 4 First Hotel Mayfair, der er inklusive morgenmad fra KUN 836,5,- per person*

SE HOTEL >>

Lige nu har vi fundet et godt tilbud på overnatning i København. Byen er fantastisk at besøge i julen, hvor der er mulighed for alt fra en kaffe i Nyhavn sol til en hyggelig gåtur på strøget. Der er mange ting at give sig til i København, hvad end du er til spændende seværdigheder, smagsoplevelser på en god restaurant, eller kulturelle oplevelser på en af byens museer. Og med en _overnatning på 4 hotel_*, der ligger 300 meter fra Hovedbanegården, bor du både centralt til byens attraktioner og transportmuligheder.

Sådan ser tilbuddet ud

SE HOTEL >>

Om tilbuddet

København er hovedstaden, som er byen for bare et kort romantisk weekendophold eller en hel uges ferie. Shop løs i butikkerne på Strøget, drik en god kop kaffe på en café langs Nyhavn, eller brug lattermusklerne i den smukt-dekorerede forlystelsespark Tivoli. Oplevelserne venter på dig i København, og med indkvartering på et centralt beliggende hotel, så er det nemt at gå til de fleste attraktioner.

På det flotte 4* First Hotel Mayfair bliver du indkvarteret i et hyggelig indrettet værelse, hvor der er TV, gratis WiFi og eget badeværelse. På hotellet har du mulighed for at spise hos restauranten, Boston Bar og Grill, og benytte dig af fitnessrummet. Der er også en hyggelig gårdhave, hvor du kan sidde og hvile benene efter en dag fyldt med oplevelser i København.

Godt at vide

  • Pris: Pris er per person (Ved min. 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billige datoer er fundet i december
  • Hotel fundet hos: Skyscanner
  • Overnatning: 2 overnatning på 4* First Hotel Mayfair
  • Ekstra omkostninger: Bookinggebyr på 49,-