Overnat på det centralt beliggende 4* First Hotel Mayfair, der er inklusive morgenmad fra 569,- per person

Gå direkte til tilbud >

Lige nu har vi fundet et godt tilbud på overnatning i København. Byen er fantastisk at besøge om sommeren, hvor der er mulighed for alt fra badning i havnenes rene vand til en hyggelig picnic i Kongens have. Der er mange ting at give sig til i København, hvad end du er til spændende seværdigheder, smagsoplevelser på en god restaurant, eller kulturelle oplevelser på en af byens museer. Og med en overnatning på 4* hotel, der ligger 300 meter fra Hovedbanegården, bor du både centralt til byens attraktioner og transportmuligheder.

Sådan ser tilbuddet ud:

Gå direkte til tilbud >

Om tilbuddet:

København er hovedstaden, som du bare kan besøge igen og igen. Shop løs i butikkerne på Strøget, drik en god kop kaffe på en café langs Nyhavn, eller brug lattermusklerne i den smukt-dekorerede forlystelsespark Tivoli. Oplevelserne venter på dig i København, og med indkvartering på et centralt beliggende hotel, så er det nemt at gå til de fleste attraktioner.

På det flotte 4* First Hotel Mayfair bliver du indkvarteret i et hyggelig indrettet værelse, hvor der er TV, gratis WiFi og eget badeværelse. På hotellet har du mulighed for at spise hos restauranten, Boston Bar og Grill, og benytte dig af fitnessrummet. Der er også en hyggelig gårdhave, hvor du kan sidde og hvile benene efter en dag fyldt med oplevelser i København.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (Ved min. 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billige datoer fra oktober til og med december
  • Hotel fundet hos: TravelBird
  • Overnatning: 1 overnatning på 4* First Hotel Mayfair
  • Ekstra omkostninger: Bookinggebyr på 49,-