48% rabat: Overnatning hos First Hotel Kolding inkl. morgenmadsbuffet fra kun 275,- per person

Tjek tilbuddet ud >

Få masser af sensommerstemning i historiske Kolding! Fra juli til og med oktober kan du overnatte på det stilfulde First Hotel Kolding inkl. morgenmad til en superbillig pris. Her bor du tæt på byens historiske slot, Koldinghus, hyggelige restauranter, spændende museer og den fredelige fjord. MEN skynd dig at booke, før det er for sent!

Sådan ser tilbuddet ud:

Tjek tilbuddet ud >

Om tilbuddet:

Kolding blev i middelalderen en betydelig by, hvor kongen og hans mænd ofte opholdt sig i slottet Koldinghus. Her blev mange vigtige forhandlinger og beslutninger foretaget, og placeringen, som grænseby, var en af de største grunde hertil. Siden da har byen vokset mere og mere, og i dag er Kolding både en stor kultur- og universitetsby.

Hos First Hotel Kolding bor du i stilfulde omgivelser med gode faciliteter som bl.a. fitnesslokale, gratis WiFi, parkeringskælder og restaurant. I hotellets restaurant får du hver morgen serveret en skøn morgenmadsbuffet, hvor der er sørget for et bredt udvalg af lækre råvarer. Det er også muligt at benytte sig af wellnessområdet Dr. Dorotheas Badestue, som First Hotel Kolding har et samarbejde med, mod betaling. Med hotellets centrale beliggenhed har du kort afstand til alle byens seværdigheder, og der er kun 35 minutter fra First Hotel Kolding til LEGOLAND i Billund.

Godt at vide:

  • Pris: Prisen er per person (ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, da tilbuddet udløber d. 30/7-18
  • Afrejsedato: Fra juli til og med oktober
  • Hotel fundet hos: Secret Escapes
  • Overnatning: 1 overnatning på First Hotel Kolding