Nyd 7 dage i egen lejlighed på agriturismo hotellet Fattoria Pagnana fra kun 1335,- per person

Tjek tilbuddet ud >

Trænger du til en ferie, hvor du bare kan slappe af i rolige omgivelser og få ladet batterierne helt op igen? Så har vi fundet rejsen til dig! Du bor på i egen lejlighed på agriturismo hotellet Fattoria Pagnana i den italienske region Toscana, hvor du vil være omgivet af de smukkeste, landlige omgivelser. Hotellet har et grønt poolområde, hvor du vil nyde godt af den italienske sol fra liggestolen. Hotellet og feriestemningen er der sørget for, så du skal bare stå for transporten. Benvenuto in Toscana!

Sådan ser din rejse ud:

Tjek tilbuddet ud >

Om tilbuddet:

Toscana er en sand skønhed. På en køretur i den italienske region vil du se bølgende marker med vinranker, knejsende cypresser og oliventræplantager så langt øjet rækker. Toscanas mange middelalderbyer er som strøget ud over regionen med rund hånd. På din ferie hertil bor du nær den romantiske by Firenze, som kan gøre enhver besøgende blød i knæerne. I Firenze finder du mange kontraster, og byen byder på alt fra arkitektur, gademarkeder, gastronomi, historie og kunst. Og hvis der er én ting, som Toscana er kendt for, så er det regionens fantastiske vinproduktion. Kør ud i det mageløse landskab, og besøg de mange, autentiske vingårde, hvor du kan smage på de lækre dråber.

Fattoria Pagnana ligger midt i det toscanske landskab. Du bor i egen 2-værelses lejlighed, hvor der er stue, åbent køkken og badeværelse med brusebad. Køkkenet indeholder køleskab, kogeplader og mikrobølgeovn, så du selv kan prøve kræfter med den italienske kogekunst. Hele lejligheden er indrettet i landlig, toscansk stil.

Godt at vide:

  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt da der kan blive udsolgt
  • Afrejsedato: De billigste priser er fundet sidst i september og oktober
  • Hotel fundet hos: Eliza was here
  • Overnatning: 7 dage på agriturismo hotellet Fattoria Pagnana
  • Ekstra omkostninger: Har du kæledyr med, skal der betales et depositum på ca. 100 € per kæledyr. Slutrengøring koster ca. 20 € per lejlighed, og der skal betales turistskat på ca. 1 € for personer fra 16 år per person per nat. Depositum og andre omkostinger betales på hotellet

Se lignende sider

Rejser til Italien Sommerferie