Lej en hytte på Færgegårdens Camping i min. 2 nætter inkl. morgenmad, cykelleje og mere fra kun 1199,- per hytte

Gå direkte til tilbud >

Pak bilen, og kør afsted mod Langeland. Her kan I nyde den idylliske natur, trave afsted på fine vandrestier og besøge slotsbyen, Tranekær. Ved Spodsbjerg bor I i egen hytteFærgegardens Camping, der ligger tæt på byens hyggelig havn og med god beliggenhed til Langelands spændende attraktioner. Øen er bestemt et besøg værd, og her er der oplevelser og sjov for hele familien.

Sådan ser tilbuddet ud:

Gå direkte til tilbud >

Om tilbuddet:

Nyd godt af en ferie på Langeland med dens betagende natur og flotte attraktioner. Langeland byder på masser af oplevelser, hvad end I er til gode strande, flotte møller, smuk natur eller gamle seværdigheder. Mange danskere flokkes også til øen, når Langelandsfestivalen spiller op til fest og farver. Der kan være mange anledninger til at aflægge Langeland et besøg. Og lige nu kan I overnatte billigt i egen hytte ved Spodsbjerg på Langeland.

På Færgegårdens Camping kan I overnatte i 6-personers familiehytte eller 2-personers luksushytte med veranda til en skarp pris. Begge typer af hytter har eget badeværelse, og I kan forberede jeres egne måltider i det lille køkken. I hytterne skal I ikke selv have sengelinned med, da dette ligger klart til jer ved ankomst. Og der er fri WiFi. Campingpladsen ligger tæt på kysten, og af faciliteter er der legeplads til børnene, gratis parkering, restaurant og meget mere. Men der er også andre goder i dette tilbud. I tilbuddet er der morgenmad, cykelleje og et spil minigolf med, som hele familien kan være med til.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per hytte (Plads til maks. 6 pers. per hytte)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, da det er et tilbud
  • Afrejsedato: Billige datoer fundet fra august til og med november
  • Rejseselskab: TravelBird
  • Overnatning: 2 nætter på Færgegårdens Camping. Flere nætter kan tilkøbes
  • Ekstra omkostninger: Bookinggebyr 49,-