Overnatning på 3* Exe Mitre i Barcelona fra kun 193,- per person

SE HOTEL >

Barcelona er en af de spanske storbyer, som har lidt af det hele. Her kan du tage på solferie og nyde bystranden, Barceloneta. Du har også mulighed for at nyde storbyen og dens utrolige seværdigheder samt smukke pladser. Og ønsker du at opleve landets mad og kultur? Byen bugner med hyggelige spanske restauranter, og der er samtlige events og museer at finde. Vi hos Ekstra Bladet Rejser har her fundet et hotel til dig, som du lige nu kan booke til en super pris!

Sådan ser tilbuddet ud:

SE HOTEL >

Om tilbuddet:

Tag til pragtfulde Barcelona, og oplev den spanske kultur på egen krop! Gå en tur ned af den kendte gade, La Rambla, eller besøg den populære katedral, Sagrada Familia, som kun ligger 2,8 km væk fra hotellet. Og har du lyst til at nyde en gåtur i en park, så ligger en af byens større parker lige ved hotel Exe Mitre.

3* Exe Mitre ligger blot 1,7 km væk fra centrum, og der kun 200 meters gang til metrostationen Putxet. Alle værelser har eget badeværelse, aircondition og TV. På hotellet er der døgnåben reception og gratis WiFi.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (Ved min. 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billige priser er fundet i november
  • Hotel fundet hos: Skyscanner
  • Overnatning: 1 nat på 3* Exe Mitre
  • Ekstra omkostninger: Der skal betales lokalskat på 0,72€ per nat per person, som betales på hotellet. Det er muligt at tilkøbe morgenmad på hotellet for blot 41,- per person