2 nætter i feriebolig på Rømø inkl. adgang til spa og fiskespabehandling fra 2539,- per feriebolig

Tjek tilbuddet ud >

Tag familien eller vennerne med til nogle afslappende dage i egen feriebolig på Rømø. Vadehavet og de smukke strande har en beroligende effekt på både krop og sind og ligeledes har Enjoy Resorts 2600 m² wellnessområde. Wellnessområdet er for voksne, men stedet har også et indendørs vandland og masser af underholdningsmuligheder, så tag bare famililens mindste med. Glæd jer til ferien, hvor kærlig kvalitetstid møder afslapning og velvære.

Sådan ser tilbuddet ud:

Tjek tilbuddet ud >

Om tilbuddet:

Rømø ligger i Sønderjylland og har Skandinaviens bredeste sandstrande lige ud til Vadehavet. Rømø og Vadehavet er den ideelle destination for alle, som elsker natur og aktiviteter i rolige omgivelser. Der er masser af muligheder for at opleve kysten, hvor I bl.a. kan tage ud at bade, ride på heste, windsurfe, sejle i havkajak eller flyve med drager. Rømø er en lille ø, så I kan sagtens se det meste af øen på cykel, og hvis I gerne vil have flere indkøbsmuligheder, kan I tage færgen til Sylt.

Feriecenteret Enjoy Resorts på Rømø ligger kun 10 minutter fra stranden midt i sandklitterne og marsklandet. På feriecenteret finder I en restaurant og bar samt et stort wellnessområde, hvor I kan benytte jer af terapibade, troperegnsbad, fodmassager, boblebade, saltvandskar, saunaer, aroma- og dampbade, kurbade og indiske svedkamre.Det er også muligt at tilkøbe forskellige wellnessbehandlinger. Stedet har desuden masser af underholdningsaktiviteter såsom legeplads, bowling, golf, cykelleje og billard.

Godt at vide:

  • Pris: Prisen er per feriebolig (maks. 4 voksne og 2 børn)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billige pris er fundet i september
  • Hotel fundet hos: TravelBird
  • Overnatning: 1 overnatning på Enjoy Resorts Rømø
  • Ekstra omkostninger: Bookinggebyr på 49,- og leje af sengetøj på 105,- per pakke samt vand, el og gas