1 Overnatning på 3* Hotel Elegance Vista Blava inkl. halvpension fra 366,- per person

Gå direkte til tilbud >

Savner du at bade i Middelhavet? Så er det på tide at booke dig hotellet på Mallorca! Her bor du ved dejlig kystlinje med sandstrande ved byen Cala Millor. Det er her 3* Elegance Vista Blava ligger, som du kommer til at bo på. Her kan du nyde dagene ved hotellets pool, og med i prisen er der halvpension.

Sådan ser tilbuddet ud:

Gå direkte til tilbud >

Om tilbuddet:

Bo i Cala Millor, der er en hyggelig by på østsiden af ferieskønne Mallorca. Her finder du endeløse sandstrande, og byen har en god størrelse, da alt er i gåafstand. Nyd en kold forfriskning på en af caféerne, gå rundt i de små butikker, eller oplev det livlige natteliv. Cala Millor er perfekt for feriegæster, som ønsker at opleve det traditionelle Mallorca på sommerferien.

På hotellet er der et poolområde med liggestole og parasoller til frit brug. Rejser du med børnene, så er der også både TV-stue og legeareal til fri benyttelse. Du kan vælge at booke dig ind på et værelse med dobbeltseng, eller 2 enkeltsenge, med eget badeværelse. Der er fri WiFi og døgnåben reception. Og så er halvpension med i prisen på dit hotelværelse, som kan nydes i hotellets restaurant.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (ved min. 2 personer på værelset)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: priserne er fundet i august måned
  • Hotel fundet hos: Skyscanner
  • Overnatning: 1 nat på 3* Elegance Vista Blava