Julemarked i Düsseldorf: 1 Overnatning på 4* Dorint Hotel Düsseldorf Neuss inkl. morgenmad fra kun 189,- per person

SE JULETILBUD >>

December nærmer sig med drastiske skridt, og det samme gør julens festlige, velduftende julemarkeder. Og er du vild med julemarkeder, så er Tyskland den perfekte vært for disse. Tag på julemarked i Düsseldorf, og spar lige nu 64% på hotelovernatningen! Du kommer til at bo på et dejligt 4* hotel, hvor morgenmaden også er inkluderet!

Sådan ser hotellet ud:

SE JULETILBUD >>

Om tilbuddet:

Smukt, dekorerede gader med julelys, hyggelig juleklang fra korsangerne og kulinariske lækkerier. Tysklands julemarkeder er fyldt med smagfulde oplevelser, julemænd og nisser, spændende gaveidéer og juledekorationer. Hvis du elsker alt ved julen, og hvad den bringer, så vil du ikke blive skuffet over en tur til Tyskland, og her har vi et godt tilbud på overnatningen i Düsseldorf.
På 4* Dorint Hotel Düsseldorf Neuss bor du i smukke omgivelser, da hotellet er omgivet af en fin rosenhave og ligger tæt på Neuss' historiske museum. Hotellet har en hyggelig atmosfære, og du kan nyde godt af hotellets morgenmad i restauranten, da dette er inkluderet. Oven i alt dette, så finder du sauna, fitnessrum, legeplads og mulighed for leje af cykler på dit hotel. På det moderne indrettet værelse har du eget badeværelse, TV, gratis WiFi og et skrivebord.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, da det er et tilbud
  • Afrejsedato: Billige datoer i december og januar
  • Rejseselskab: TravelBird
  • Overnatning: 1 nat på Dorint Hotel Düsseldorf Neuss