Oplev uimodståelige Portopå4* boutique hotel med fremragende anmeldelser fra kun 375,5,-per person

TJEK TILBUD >>

Går din næste storbyferie til den portugisiske herlighed Porto? Vi har fundet den perfekte overnatningsmulighed for dig, som sætter pris på stilfulde omgivelser og en central beliggenhed. Det 4* Descobertas Boutique Hotel Porto ligger i hjertet af Porto ved floden Douro og er elegant indrettet med inspiration fra de portugisiske opdagelsesrejsende. Tidligere gæster har belønnet det charmerende hotel med fremragende anmeldelser, specielt for hotellets gæstfrie personale og beliggenheden.

Sådan ser tilbuddet ud:

TJEK TILBUD >>

Om tilbuddet:

På Descobartas Boutique Hotel Porto får du en 4* overnatning i hyggelige omgivelser. Hotellet ligger i Ribeira-kvarteret, hvorfra der kun er få minutters gang til nogle af byens største seværdigheder. Det er både muligt at booke overnatninger på hotellet med og uden morgenmad. Det charmerende hotel har fået fabelagtige anmeldelser fra tidligere gæster og byder på komfortable fællesarealer, gratis WiFi og lækker morgenmadsbuffet. Værelserne er moderne indrettet i dæmpede farver og indeholder fladskærms-TV, minibar, værdiboks og eget badeværelse med toiletartikler samt hårtørrer.

På en gåtur rundt i Porto kan du ikke lade være med at forelske dig i de farverige husfacader, de hyggelige brostensgader og den mærkbare fortidscharme. Se den neoklassiske børsbygning Palácio da Bolsa og den gotiske kirke Igreja de São Francisco, eller beundr de klassiske portugisiske mosaikker i klosteret Sé do Porto, som du må tage byens svævebane for at nå. Glem heller ikke at lægge vejen forbi boghandleren Livraria Lello & Irmão, som anses for at være en af verdens smukkeste butikker i verden. Et besøg til Porto vil heller ikke være fuldendt uden at smage et glas lækker portvin, som stammer herfra. Går du over broen Luís I-broen, kan du besøge nogle af de mange portvinskældre, hvor du også kan smage på de lækre dråber.

Godt at vide:

  • Pris: Prisen er per person (ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, da værelserne til denne pris kan blive udsolgt
  • Afrejsedato: Billige priser er fundet i oktober
  • Hotel fundet hos: Skyscanner
  • Overnatning: 1 nat på 4* Descobertas Boutique Hotel Porto
  • Ekstra omkostninger: Eventuel turistskat betales direkte på hotellet