Stilfuld overnatning ved Kroatiens kyst med udsigt til Adriaterhavet inkl. morgenmad fra 451,- per person

TJEK TILBUDDET UD >>

Tilbring roligt sommeren hjemme i år, for du kan få luksuriøse overnatninger i smukke Kroatien med vilde rabatter efter sommeren. Det elegante D-Resort Sibenik ligger på Dalmatinerkysten, og her bor du på et dobbeltværelse med egen balkon, hvorfra der er den mest fantastiske udsigt over Adriaterhavet. Du får serveret morgenmad dagligt, og der er cykelleje og et spaområde, som du kan benytte dig af. MEN du skal skynde dig, tilbuddet udløber snart!

Sådan ser tilbuddet ud:

TJEK TILBUDDET UD >>

Om tilbuddet:

Kroatien er et hit blandt ferieglade danskere, og det forstår vi godt! Med en i alt 5000 km lang kystlinje, masser af små hyggelige øer, idylliske landsbyer og smukke nationalparker er landet et af de smukkeste i Europa. Kroatien har noget for enhver rejsende, hvad enten det er en romantisk weekend for 2 eller en charterrejse for hele familien. Det meste af Kroatiens kyst er stenstrande, så det er et godt tip at købe et par badesko, hvis ferien skal tilbringes ved havet. Sørg også for at prøve det kroatiske køkken, som i særdeleshed er præget af Middelhavs-køkkenet. Ved kysten kan du mæske dig i friskfanget fisk og skaldyr, mens grillet kød oftere er serveret længere inde i landet.

Det luksuriøse D-Resort har den perfekte beliggenhed på Dalmatinerkysten. Du får morgenmad med i prisen, og om aftenen kan du få serveret internationale favoritter og klassiske middelhavsspecialiteter i hotellets restaurant, som ligger på øverste etage, hvorfra der er en fantastisk udsigt. Du finder hele 3 barer på hotellet, hvor udvalget er bredt af både lækre drinks og snacks. I spaområdet D-Spa er der et fitnessrum, tyrkisk bad, dampbad, Vitality-pool og en isfontæne samt mulighed for forskellige wellnessbehandlinger. Du indkvarteres på et moderne værelse, der er elegant indrettet med komfortable møbler. På værelset finder du gratis Wi-Fi, TV, minibar, aircondition, værdiskab og eget badeværelse med regnbuser, hårtørrer og badekåbe.

Godt at vide:

Pris: Prisen er per person (ved 2 personer)
Bestillingsdato: Hurtigst muligt, da tilbuddet udløber snart
Afrejsedato: Vi har fundet de billigste datoer i oktober
Rejseselskab: Secret Escapes
Transport: Er ikke inkluderet
Overnatning: 1 overnatning på D-Resort Sibenik
Ekstra omkostninger: Turistskat per person per nat, som betales direkte på hotellet