2 billige overnatninger på hotel nær Københavns centrum inkl. morgenmad fra KUN 559,- per person

SE LEDIGE DATOER >>

København er en gammel klassisker, der bare aldrig går af mode. Og denne gang kan du opleve vores skønne hovedstad med nedsat pris! Du overnatter på Copenhagen Go Hotel, som ligger ca. 6 km fra København. Men du kan sagtens lade bilen stå ved hotellet, for her er der gratis parkering, og hotellet ligger tæt på offentlig transport. På Copenhagen Go Hotel får du serveret daglig morgenmad, så du er klar til dagens oplevelser inde i Københavns livlige gader.

Sådan ser tilbuddet ud:

SE TILBUD >>

Om tilbuddet

Den lille havfrue, Nyhavn, Tivoli, Christianborg, Strøget og Christiania… Dette er blot nogle af de uendeligt mange spændende attraktioner i København. Udover populære seværdigheder har hovedstaden også grønne parker, hvor du kan tage et hvil fra sightseeingen, og på de mange caféer og restauranter kan du helt sikkert finde din yndlingsret.

Fra Copenhagen Go Hotel er der blot en 10 minutters togtur til Københavns Hovedbanegård fra Tårnby Station. Det er nemt at komme til og fra hotellet med offentlig transport, men også fra motorvejen. Hotellet er lyst og moderne indrettet og har fine faciliteter for både par og familier. I hotelrestauranten serveres der hver morgen en rig morgenmadsbuffet, og det er muligt at parkere bilen gratis ved hotellet. Du bor på et simpelt og behageligt værelse med TV, skrivebord og eget badeværelse.

Godt at vide

  • Pris: Prisen er per person (ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, da det er et tilbud
  • Afrejsedato: Billigste priser er med ankomst på torsdage og søndage
  • Hotel fundet hos: Risskov Bilferie
  • Overnatning: 2 overnatninger på Copenhagen Go Hotel