_Overnat på 4 Copenhagen Admiral Hotel fra kun 1225,- per person for en weekend_*

SE TILBUD HER >>

Tag din partner med til København og bo over for Operaen på det _4* Copenhagen Admiral Hotel_. Blot en stenkast fra dit hotel, ligger Amalienborg Slot og Amaliehaven. Med denne super beliggenhed har du mange af byens attraktioner og seværdigheder inden for gåafstand. Så planlæg weekendopholdet eller storbyferien til København, og bo i fine omgivelser til en billig pris.

#

Sådan ser tilbuddet ud:

SE TILBUD HER >>

Om tilbuddet:

Slentr langs havnen ved Nyhavn, eller gå ind og se den flotte slotsplads ved Amalienborg Slot. Begge dele er nemt og lige til fra placeringen af dit hotel. Med hotellet så centralt placeret i København er der mulighed for at gå til mange af byens fine attraktioner. Copenhagen Admiral Hotel ligger i en charmerende bygning. Der er både fine fyrrebjælker og buegange lavet i det fineste murværk, hvilket giver hotellet et helt unik præg. Hotellets stil passer super fint til dets beliggenhed helt ud til kanalen. Og så har hotellet fået super anmeldelser af det tidligere gæster.

Du vil komme til at bo på fint indrettede værelser, hvor der er TV, eget badeværelse, værdiboks og meget mere. Her har du også selv mulighed for at vælge, om du ønsker et værelse med enkeltsenge eller dobbeltseng. Hotellet har egen restaurant og mulighed for roomservice, så du behøver nødvendigvis ikke at skulle langt væk for at nyde et måltid.

Godt at vide:

  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Vi har fundet den billigste pris i oktober
  • Hotellet findes hos: Skyscanner
  • Overnatning: 4* Copenhagen Admiral Hotel