SPAR 53%: Bo minimum 3 nætter på hotel Cocoon Maldives på Maldiverne fra KUN 967,- per person

GÅ DIREKTE TIL TILBUD >

Bo i PARADIS for håndører! Spar 53% på overnatningen i det tropiske Maldiverne. Nyd de smukke omgivelser i bedste Robinson Crusoe-stil ved de gyldne sandstrande på den tropiske atol Lhaviyani. Dog er du ikke alene på øen, og du skal ikke tilbringe 28 år, før du kan vende hjem ligesom Crusoe. Tilbuddet er på min. 3 dage i en skøn beach-villa på hotel Cocoon Maldives, og det er helt op til dig, hvor mange nætter, som du har lyst til at booke! Og så får du helpension PLUS under opholdet.

Sådan ser hotellet ud:

GÅ DIREKTE TIL TILBUD >

Om tilbuddet:

Bo blandt svajende palmetræer og ved krystalklart hav. Maldiverne er den helt ideelle destination for dig, som søger paradisomgivelser, hvor afslapning er i højsædet. Lige nu har Secret Escapes et kanon tilbud på min. 3 nætter på hotel Cocoon Maldives til under halv pris af originalprisen! Du kommer til at bo i en skøn Beach-villa, men det er ikke alt. For i dit ophold er helpension PLUS inkluderet! Det betyder, at du får 3 måltider inkluderet, hvor drikkevarer ved disse også er med i prisen.
På resortet er der mulighed for at besøge Spa Cocoon, der tilbyder flere behandlinger, eller deltag i hotellets aktiviteter som livemusik om aftenen eller snorkleture.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person ved min. 3 nætter (ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst, da det er et tilbud
  • Afrejsedato: Billige datoer i september og oktober
  • Hotel fundet hos: Secret Escapes
  • Overnatning: 3 nætter i Beach-villa på Cocoon Maldives
  • Ekstra omkostninger: Miljøskat på 6 USD per nat

Se lignende sider

Rejser til Maldiverne