Billigt hotel i København i hjertet af København: Priser fra 265,- per nat per person på City Hotel Nebo

SE HOTEL >>

Det kan nogle gange føles som en større opgave at finde de billige hoteller i København, men det behøver det nødvendigvis ikke at være! Tag afsted på en hyggelig juletur eller et dejligt weekendophold i den fantastiske storby, og bo helt centralt på City Hotel Nebo. Herfra har du kun 0,6 km ind til centrum af byen, så har hotellet også fået fine anmeldelser af tidligere gæster til prisen (7,5)

Sådan ser hotellet ud:

SE HOTEL >>

Om tilbuddet:

Julen nærmer sig, og København vil snart være at finde med julepynt og julehygge i alle gader. Du kan blandt andet tage afsted på en gang juleshopping i byen, mens duften af brændte mandler og nybagte æbleskiver kan få enhver til at blive lækkersulten. Og tager du til København omkring juletiden, så snyd ikke dig selv for en tur i Tivoli. Forlystelsesparken er smukt pyntet op til denne hyggelige højtid, og her kan du rigtig mærke den søde julestemning, eller mærke suset i maven, når du drøner afsted i parkens vildere forlystelser.

City Hotel Nebo ligger super centralt i København, og ligger både tæt på hovedbanegården og Tivoli. Du bliver indkvarteret på et meget lille værelse, men her vil du have alt det mest nødvendige. Her har du eget badeværelse og et lille TV, så der er mulighed for at tage en stille time foran skærmen på dit værelse. Det er muligt at tilkøbe morgenmad på hotellet.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person per nat (ved 2 personer per værelse)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billige datoer fundet i november og december
  • Hotel fundet hos: Nustay
  • Overnatning: 1 nat på City Hotel Nebo