Billigt hotel i London! Overnat på 5* Chelsea Bridge Apartments fra KUN 470,- per person per nat

SE HOTEL >>

Dette tilbud hører helt sikkert under kategorien af billige hoteller i London! Vi har fundet billige overnatninger på et 5* hotel, hvor du vil blive indkvarteret i en hyggelig ferielejlighed, hvor du har flere goder som veludstyret tekøkken, aircondition og fri WiFi. 5* Chelsea Bridge Apartments ligger kun 2 minutters gang fra Battersea Park og i gåafstand til metrostaionen Battersea Park!

Sådan ser dit hotel ud:

SE HOTEL >>

Om hotellet:

Et billigt hotel i London, og så er det oven i købet 5* Chelsea Bridge Apartments. Hotellet har med sin 5* status gode faciliteter i hver enkel ferielejlighed. Her er der fuldt udstyrede tekøkkener og en opholdstue, hvor du vil kunne slappe af i de bløde møbler efter en lang dags traven rundt i Londons spændende gader. I stuen er der en full HD TV fladskærm, og så er der fri WiFi,soveværelse, badeværelse og aircondition. Desuden er der døgnåben reception, så du altid kan få hjælp til evt. problemstillinger eller vejledning til, hvordan du nemmest kommer ind til Londons centrum. Tidligere gæster, der har været på hotellet, har været generelt været super glade for hotellet og har givet meget gode anmeldelser (9.2).

Det kan du opleve i London… London er fyldt med utrolige oplevelser, og det kan være svært at vælge, hvad man skal opleve i London i november. Byen er i et smukt miks af farver med naturens varme efterårsfarver og de flot dekorerede butiksvinduer og gader, der er fyldt med lys og herlige dufte. Novemberen er en helt fantastisk tid at besøge London, og især for dig, der elsker julens markeder og hyggelige stemning. Mange af byens julemarkeder starter nemlig i november, og her er de fleste butikker også begyndt at pynte op til denne hyggelige tradition. Og vil du på juleshopping, så er Piccadilly Circus og Oxford Street to fantastiske steder, hvor der er et stort udvalg af butikker - alt lige fra modebutikker til hyggelige souvenirs og keramik.
Snyd heller ikke dig selv for en tur op i London Eye, hvor du får en utrolig udsigt over byen, og en gåtur ved Buckingham Palace, der er omkranset af fine, velholdte haver og med den spændende royale garde, der både er til fods og til hest. Foruden disse steder er der de kendte seværdigheder som Big Ben, Tower Bridge og Westminster Abbey. Og er du til museumsbesøg? Så snyd ikke dig selv for en tur på voksmuseet Madame Tussauds, eller tag på en lærerig rejse gennem Londons uhyggelige historier i London Dungeon, hvor gys er i højsædet.

Kom nemt og billigt omkring i London… Den nemmeste måde at komme rundt i Londons gader og bydele er med tubesystemet, bedre kendt som "The Underground". Blandt andet ligger dit 5* hotel tæt på Battersea Park tubestationen, og herfra kommer du nemt og bekvemt rundt i hele London. Du kan nemt købe billetter der gælder 24-, 48- eller 72 timer, så du ikke skal tænke på at købe en ny billet hver gang. Rejser du derimod ofte til London kan det være en fordel at bestille et Oyster Card, der fungerer på samme måde som det blå rejsekort i Danmark. Med Oyster Card sparer du både på billetpriserne, og så er det nemt at tanke op.

Godt at vide:

  • Pris: pris er per person per nat (Ved 2 personer per værelse)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, for at sikre prisen
  • Afrejsedato: Billige datoer fundet i november
  • Hotel fundet hos: Nustay
  • Overnatning: 1 nat på 5* Chelsea Bridge Apartments

Fortsat på udkig efter flybilletter? Her betaler du kun 146,-

Ryanair har ofte skarpe priser på deres flybilletter til flere destinationer, og London er bestemt ikke en undtagelse. I november kan du finde tur/retur flybilletter til overkommelige priser, og der er mange afgange og datoer at vælge imellem. Flybilletterne til London er fundet med afgang fra Kastrup Lufthavn til Luton Lufthavn, og med Ryanair er håndbagage inkluderet. Dog kan du med fordel gå ind og læse bagagereglerne på Ryanairs hjemmeside, da de har ændret på reglerne for håndbagagen.

Fra Luton Lufthavn til London… Luton Lufthavn ligger ganske vist lidt udenfor London, men mulighederne for at komme til London centrum er mange og gode.

  • Tag toget: Tag med på en 5-10 minutters shuttlebus-tur fra lufthavnen indtil Lutons togstation. Herfra kan du købe dig en billet til King's Cross station i London centrum, hvorfra du kan hoppe ombord på flere af byens tubelinjer. Du skal regne med at turen tager ca. 45 minutter. Et godt tip er at bestille togbillet hjemmefra, da dette kan gøre prisen lidt billigere til London.
  • Hop på bussen: En anden muligheden er at hoppe ombord en National Express bus, hvilket vi klart kan anbefale. Busserne har afgang fra Lufthavnen ca. hver halve time og har flere stop undervejs i London by med endestation ved London Victoria Rail Station. Bussen er oftest den billigste løsning, men skal du hele vejen til centrum skal du regne med en transporttid på ca. 1 time og 20 minutter.

Sådan kan flybilletterne se ud:

SE FLYBILLETTER >>