42% RABAT: Overnat på 5* LUKSUSHOTEL Château Monfort med spa fra 614,- per person

GÅ DIREKTE TIL TILBUD >

Gør noget ekstra ud af årets juleshopping! Tag bedsteveninden under armen, og nyd nogle spændende dage i shoppingmekkaet Milano. Ikke nok med at Milano er fyldt med gode butikker, så er byen rig på julemarkeder og flot dekoreret i månederne/dagene op til julen. Og tænk at ende dagen i spaen efter at have travet rundt i timevis til diverse julemarkeder. Dette kan du få med 1 overnatning på det 5* Château Monfort, hvor du bliver modtaget med et glas prosecco.

Sådan ser hotellet ud:

GÅ DIREKTE TIL TILBUD >

Om tilbuddet:

Spar 42% på 5* luksus! Secret Escapes gør det igen, for her er et tilbud, der kan få enhver til at måbe. Tag din mor, bedsteveninden eller en helt tredje person med på juleshopping i livlige Milano i Italien, og overnat i ekstravagante omgivelser. På 5* Château Monfort træder du ind i en retro-chik verden, hvor pastelfarvede, gulvmosaikker og alkover pryder hotellets lokaler. I bliver indkvarteret på et Superior-værelse med aircondition, fri WiFi og TV.
På hotellet vil I blive modtaget et glas prosecco, og skulle I få lyst, så har I mulighed for at tage én tur i spaområdet, hvor bl.a. den afslappende pool, den varme sauna og det tyrkiske bad venter på jer.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person per nat (Ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, da det er et tilbud
  • Afrejsedato: Billige datoer fra oktober til og med januar
  • Hotel fundet hos: Secret Escapes
  • Overnatning: 1 nat på 5* Château Monfort
  • Ekstra omkostninger: Turistskat på 5 € per nat