Billigt hotel i London: Overnat på 3* Camden Belmont Hotel med god beliggenhed i byen fra 257,- per person, og nyd byens julemarkeder og funklende dekorationer i juletiden

SE HOTEL >>

Tag på par-tur i december, og oplev Londons fint dekorerede gader i julen, hvor julelys og juletræer pynter rundt i byens gader og butiksvinduer. Og selvom London er en hyggelig by året rundt, så er der bare lidt ekstra gjort ud af byen i den søde juletid. Vi har fundet et billigt hotel i London til dig, der kun ligger 4,4 km fra byens centrum. Det 3* Camden Belmont Hotel har fået fine anmeldelser af dets tidligere gæster, der både fremhæver "valuta for pengene" og "storartet beliggenhed". Med i prisen får du endda morgenmaden inkluderet, så du kan få maven fyldt, inden du begiver dig ud på eventyr.

Sådan ser hotellet ud:

SE HOTEL >>

Om tilbuddet:

London er byen, du bare kan besøge igen og igen, og hver gang er der noget nyt at opleve. Her er alt fra kendte attraktioner, som Big Ben og London Eye, til skjulte caféer og spændende butikker, der gemmer sig om hjørnet på byens mindre gader. Men selvom byen er super populær, så kan du sagtens bo billigt i London. På Camden Belmont Hotel bor du kun 4,4 km væk fra centrum, og fra hotellet har du gode muligheder for at tage med offentligt transport som metro og tog, så det både er nemt at komme til centrum, eller at tage toget til lufthavnen.
På Camden Belmont Hotel kommer du til at blive indkvarteret på et moderne, indrettet dobbeltværelse, hvor du vil have alt det mest nødvendige til rådighed. På værelset har du eget badeværelse og aircondition, TV samt toiletartikler. Med i prisen får du morgenmaden inkluderet, som kan nydes i hotellets restaurant.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (Ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, for at sikre pris
  • Afrejsedato: Billige datoer fundet i december 2018
  • Hotel fundet hos: Skyscanner
  • Overnatning: 3* Camden Belmont Hotel