Overnat billigt i ÅRHUS: Få 1 overnatning på 2* CABINN hotel fra kun 297,- per person

SE DATOER >>

Leder du efter et centralt og billigt sted at overnatte i Århus? Så er det nu, at du skal booke dit værelse på det CABINN i byen. Her kommer du til at bo helt ned til åen, hvor du vil have alle midtbyens attraktioner indenfor gåafstand.

Sådan ser tilbuddet ud:

SE DATOER >>

Om tilbuddet:

Tag på shopping i Magasin, spis middag på Clemens Gastro og Bar, eller fest natten lang på ZenZa Cocktailbar. Dette er blot nogle af de steder, som du kan besøge lige i nærheden af dit hotel. I Århus kan du blandt andet opleve museet ARoS, det festlige Tivoli Friheden og besøge Den Gamle By. Disse attraktioner er utroligt populære, men der er også andre steder i byen, som er helt fantastiske at gå på opdagelse i. Du kan blandt andet slentre rundt i det flotte Latinerkvarter eller shoppe løs på strøget - du bestemmer helt selv, hvad besøget i denne flotte by, skal bruges på.

Når du overnatter på CABINN er beliggenheden i top! Værelserne er små, men der er det mest nødvendige på værelset og eget badeværelse. På værelset har du fri WiFi, egen te- og kaffemaskine og mulighed for kabelkanaler. Dette tilbud er helt ideelt for dig, som gerne vil ud og opleve en masse og ikke går op i luksusfaciliteter på hotellet.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (Ved 2 personer på værelse)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Vi har fundet billige priser i oktober
  • Hotel fundet hos: Skyscanner
  • Overnatning: CABINN Århus
  • Ekstra omkostninger: Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad på hotellet